De Dopper is hét ideale relatiegeschenk

De Dopper is hét ideale relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Denk dan zeker eens aan de mogelijkheid van de Dopper bedrukken. De dopper is namelijk al jaren één van de meest verkocht waterflessen en heeft een duidelijke missie: het éénmalig gebruik van plastic terug dringen. Dopper draagt daardoor bij aan een betere wereld. Door een Dopper te gebruiken als relatiegeschenk, heb je dus een geschenk dat duurzaam is en dat tegelijkertijd reclame maakt voor jouw bedrijf. Oftewel: een win-win situatie!

Doppers bedrukken als relatiegeschenk

Als je als bedrijf op zoek gaat naar een geschikt relatiegeschenk, is het altijd zoeken op welke manier je als bedrijf het beste reclame kunt maken. De Dopper heeft geen specifieke doelgroep, dus is daardoor voor veel bedrijven een goed idee om in te zetten als relatiegeschenk. Iedereen gebruikt namelijk waterflessen, zowel jong als oud. Want naast dat de Dopper drinkfles bijdraagt aan een beter milieu en een uniek ontwerp heeft, is een waterfles ook gewoon super praktisch. 

De Dopper bedrukt bestellen  

De Dopper is ideaal om mee te nemen naar werk, school of andere gelegenheden. Door een Dopper te laten bedrukken met tekst of logo, zul je als bedrijf dus zeker zichtbaar zijn. De Dopper waterflessen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, met ieder een eigen uitstraling. Daarnaast heeft Dopper ook prachtige thermosflessen. De bedrukking van de Dopper kan volledig worden afgestemd op de huisstijl en wensen van de onderneming én is daardoor het ideale geschenk!  

Duurzame relatiegeschenken bestellen

Overtuigd van de Dopper, of ga je liever voor een ander duurzaam relatiegeschenk? Bekijk dan eens de website van Greengiving.nl: de specialist in duurzame relatiegeschenken. Hulp nodig bij het vinden van het juiste relatiegeschenk? Neem dan zeker eens contact op!

https://www.greengiving.nl/de-dopper-bedrukken

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten