Makelaarsland

De huizensite Makelaarsland.nl vereenvoudigt het proces van het verkopen en kopen van een woning. Het proces kan door u worden gedaan of kan worden uitbesteed. In beide gevallen betaalt de klant een vast tarief, dat niet afhankelijk is van de aankoopprijs. Makelaarsland werkt niet samen met makelaars.

Hoe werkt Makelaarsland?

Makelaarsland heeft veel ervaring. De in Alkmaar gevestigde internetmakelaar bestaat sinds 2005 en heeft de afgelopen 15 jaar al meer dan 50.000 woningen verkocht. Het heeft momenteel de titel van grootste NVM-makelaar. Het funda platform is beschikbaar voor alle koopwoningen.

Welke pakketten zijn er beschikbaar?

U heeft als huiseigenaar twee mogelijkheden: een Basispakket genaamd Actieve Verkoop, of een (all-in pakket), inclusief aanvullende diensten. De goedkoopste optie is voldoende als u uw afspraken plant, de inspectie uitvoert en vervolgens de overdracht regelt. Elk plan wordt geleverd met vaste opstartkosten.

Wat doet makelaarsland?

Makelaars kunnen alle details voor u regelen en bieden full-service diensten. Makelaars kunnen ook regelen dat huiseigenaren het meeste werk doen. Ze zullen bijvoorbeeld alleen de woning op funda plaatsen . Makelaarsland heeft zowel een vaste prijs als een all-inclusive pakket.

Het is moeilijk voor één makelaar om alle verkochte huizen af te handelen. Makelaarsland, een soort tussenpersoon die u in contact brengt met een makelaar die de diensten levert, is eigenlijk een vorm van tussenpersoon. Een erkende taxateur komt bij uw woning langs om deze te inspecteren als u kiest voor het Actieve Verkoop pakket.

U kunt als klant niet rechtstreeks contact opnemen met een makelaar. Wel kunt u eerst contact opnemen met adviseurs. De drempel om advies in te winnen kan hierdoor lager worden. Er zijn veel andere manieren om direct een offerte van een makelaar te krijgen. Makelaarsland werkt niet met een bemiddelingscommissie. In plaats daarvan hanteren ze vaste tarieven. Een makelaarscourtage is een berekend percentage van de uiteindelijke prijs. De prijs die u betaalt kan afwijken van de vraagprijs.

https://watismijnhuiswaard.com/makelaarsland/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten