Als je rum zegt dan zeg je Bacardi

Bacardi is een van de bekendste merken. Vraag jong en oud naar een bekend merk en de kans is zeker aanwezig dat ze Barcadi zullen zeggen. Ben je al bekend met bacardi carta blanca? Deze witte rum is een van de bekendste Bacardi smaken. De oprichter heeft met zijn rum vele harten over de gehele wereld veroverd. Deze fles is niet alleen beschikbaar in 1 liter maar ook in andere formaten. Zo kun je het ook al krijgen in 70CL en 20CL formaat. 

De Bacardi Carta Bianca is herkenbaar aan zijn veelzijdig karakter. Je proeft de vanille en amandel. Deze smaken zijn proef je zo goed omdat ze zijn gerijpt via witte eikenhouten vaten. Vervolgens creëert de master blender het juiste karakter en dit proef je terug met iedere sip. 

Waar kun je bacardi carta blanca krijgen? 

Er zijn zat plekken waar je bacardi carta blanca kunt kopen, maar jij wilt natuurlijk een plek hebben waar je deze bekende rum voordelig kunt kopen. Bij drankdozijn ben je aan het juiste adres! Hier vind je literflessen voor een voordelig prijsje en kun je in een handomdraai zelf de lekkerste mixdrankjes en cocktails maken. Vooral met cola is deze witte rum uitstekend te mixen. Dus waar wacht je nog op? Bestel een paar flessen en begin met het maken van mixdrankjes voor een ultiem feestje. 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten