Eenvoudig een relatiegeschenk bestellen bij de borreldoosje.nl

Bij borreldoosje.nl kan je terecht voor unieke relatiegeschenk voor je personeel. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van geschenken. Hierdoor weet je atijd dat je up to date bent en de lekkerste hapjes & drankjes verstuurd.

Een kerstpakket voor je personeel laten bezorgen

Een kerstpakket voor je personeel laten bezorgen? Geen enkel probleem! Wij zijn specialist op het gebied van kerstpakketten en kunnen je helpen om het ideale geschenk samen te stellen. Zo hebben wij verschillende kerstpakketten in ons assortiment. Naast ons assortiment kunnen wij ook maatwerk leveren. Dit betekent dat je aan ons je wensen kan doorgeven en wij je een passend voorstel kunnen toesturen. 

Eenvoudig een borrelbox versturen

Naast het versturen van kerstpakketten, kunnen wij ook een borrelbox versturen naar je personeel. In deze borrelbox vind je heerlijke hapjes en drankjes waar je jouw personeel compleet mee verrast. Het borrelpakket is voorzien van een echte giftbox, zodat de ontvanger compleet wordt verrast. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het als een echt cadeaupakket bij je medewerkers wordt bezorgd. We zorgen dat de producten netjes zijn ingepakt en dat de ontvanger wordt verrast door de uitstraling van het pakket. Meer heb je niet nodig toch? 😉

 

https://borreldoosje.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten