Over de schoonmaak na brand

Een brand in huis oplopen is iets waar niemand aan wil denken, maar toch kan het iedereen overkomen. Tijdens het koken, kortsluiting van een apparaat of een kaars die omvalt, er zijn genoeg manieren waarop een brand in huis kan ontstaan. De hoeveelheid schade is onder andere afhankelijk van de snelheid dat een brand onder controle is. Toch kan bij een kleine brand de schade al enorm zijn. Rook en roet kan overal komen, vooral in het geval van open ramen en deuren heeft het helemaal vrij baan en kan het door het hele huis trekken.

Reconditionering van de brandschade

Op een gegeven moment moet deze brandschade worden schoongemaakt. Een deel zal worden afgevoerd maar er is vaak ook een groot deel dat schoongemaakt kan worden, ook wel de reconditionering genoemd. Dit kan de reconditionering van de inboedel zijn maar ook van de opstal. Denk aan de reconditionering van vloeren, wanden en plafonds. Hoe sneller de juiste partij wordt ingeschakeld, hoe beter het resultaat zal zijn. Welke partij is de juiste voor de schoonmaak van uw brand?

Schadeoplossing Nederland coördineert de schoonmaak na brand

Met de complete coördinatie van het herstel wordt al het werk u uit handen genomen, inclusief al het administratieve regelwerk! Het schoonmaken van de brandschade kan namelijk nog best veel geregel met zich meebrengen en daar willen gedupeerden van brand vaak niet mee bezig zijn. Wij zorgen dat u hier geen last (meer) van hebt. Tevens zijn wij het centrale aanspreekpunt voor alles omtrent de brandschade. Ook kunnen wij alles met uw verzekering regelen dus ook daar hoeft u niet meer achteraan. Dat geeft in tijden van onzekerheid toch een heleboel rust, hetgeen dat u zo hard nodig heeft.

Kunt u tijdelijk niet in uw woning wonen door de schoonmaak van uw brandschade? Wij kunnen ook voor tijdelijke woonruimte zorgen. Wanneer de brandschade dan is schoongemaakt, kunt u weer terug verhuizen in uw eigen woning.

Meer weten over hoe wij de schoonmaak na brand voor u kunnen regelen? Wij vertellen u er graag meer over op onze website of bel 088 – 888 5000.

 

https://schadeoplossing.nl/brandschade/schoonmaak-na-brand/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten