Apple iPhone 13: het laatste nieuws op een rijtje

Nog maar een paar weekjes en dan worden de langverwachte iPhone 13 vlaggenschip-toestellen gelanceerd. De meest waarschijnlijke streefdatum voor het evenement is 14 september. Spannend! We hebben inmiddels ook al een redelijk idee wat we kunnen verwachten van de nieuwe Apple toestellen. Er zijn al zelfs telefoon hoesjes voor iPhone 13 toestellen verkrijgbaar!

Wat kunnen we verwachten onder de motorkap?

De iPhone toestellen van 2021 zullen er bijna hetzelfde uitzien als de iPhones van 2020. Naar alle verwachting kunnen we vier modellen verwelkomen in de maten 5,4-inch, 6,1-inch en 6,7 inch. Grote ontwerpwijzigingen worden niet verwacht, maar we kunnen wel rekenen op een cameraverbetering, een snellere A-serie processor, langere batterijduur en ook de inkeping van de ‘notch’ zal kleiner zijn. Apple overwoog ook om een in-display vingerafdrukscanner toe te voegen aan de iPhone 13 modellen, die naast Face ID zou worden gebruikt als een alternatieve authenticatiemethode. Ook zijn er geruchten dat er verbeteringen zijn aan de ultragroothoeklenzen op de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Denk hierbij aan betere prestaties bij weinig licht en ook een verbeterde autofocus. Er worden daarentegen weinig veranderingen verwacht voor de groothoeklens in de apparaten zelf. Wel zullen de iPhone 13 en iPhone 13 Pro naar verwachting een nieuwe cameralens-opstelling krijgen die diagonaal is geplaatst.

Het design en afmetingen

Apple gaat in september 2021 in totaal vier iPhones lanceren zonder wijzigingen te doen in de toestelafmetingen ten opzichte van de iPhone 12-serie. Met andere woorden, we kunnen een 5,4-inch iPhone mini, een 6,1-inch iPhone 13, een 6,1-inch iPhone 13 Pro-model en een 6,7-inch iPhone Pro Max model verwachten. Geruchten hebben ook gesuggereerd dat de iPhone 12 mini niet echt goed verkocht heeft in het afgelopen jaar, maar desondanks is Apple nog steeds van plan om de iPhone 13 mini te ontwikkelen.

Een hoesje voor de iPhone 13 smartphone

De iPhone 13 Pro-modellen zullen 0,2 mm dikker zijn dan de iPhone 12 Pro-modellen. Waarschijnlijk moet er meer ruimte zijn voor de grotere batterij. Ook heeft dit toestel een grotere camera aan de achterkant. De grotere camera van de iPhone 13 Pro wordt dan ook getoond op verschillende afbeeldingen waar een iPhone 12 en iPhone 13 hoesje te zien zijn. Duidelijk zichtbaar is de grotere camera-uitsparing van de iPhone 13 Pro. Overigens is het ook niet ongebruikelijk dat telefoonhoesjes al voor lancering aangeboden worden in webshops. Zij springen op een slimme manier in op de groeiende vraag naar toestelbescherming. Gelukkig zijn ook steeds meer smartphonebezitters zich bewust van de vele voordelen die een telefoon hoesje te bieden heeft.

https://www.casimoda.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten