De betse deuren op maat

VL wonen

Bij de mooiste Taatsdeur vind je jouw droom deuren voor een betaalbare prijs, en geheel naar jouw wensen. Om zo toch een unieke deur te hebben. We zijn gespecialiseerd en onze werknemers hebben veel ervaring. We houden voortdurend de nieuwste trends in de gaten en proberen u zo goed mogelijk van advies te voorzien. We hebben ook deuren voor gezinnen met een laag budget. We leveren de deuren bij je huis af en installeren ze ook, dit zit allemaal bij de prijs in. We geven garantie op onze deuren en u kunt altijd bellen voor advies, of bij schade aan de deur. We sturen dan meteen een monteur om de deur te maken. 

Je deuren zelf samenstellen

Bij ons stel je eigen deur helemaal zelf samen. We hebben talloze stijlen en maten voor zowel binnen als buiten. Zo kies je bij ons je stijl dit kan industrieel of landelijk bijvoorbeeld, en vervolgens geef je de maat door en het gewenste materiaal. Zoals hout en metaal maar ook hebben we carbon en aluminium. Je kiest zelf je handvatten en indien nodig een slot met sluiting naar keuze bijvoorbeeld voor een badkamerdeur. En uiteindelijk de kleur, we verven deuren maar spuiten ze ook dit is een wat goedkoper alternatief. Geheel naar eigen wensen dust voor een vast budget.     

Stalen binnen en buitendeuren

De stalen binnendeuren zijn erg populair de laatste jaren vanwege hun stoere en industriele look. Daarnaast is het een sterk materiaal en gaat het product lang mee, heeft het een luxe uitstraling. Je creëert met deze deur veel ruimte, en kunt ze een veel mogelijkheden krijgen. We spuiten ze zelf in de gewenste kleuren, en jij kiest de gewenste vlakken en grote. Zo hebben we ze ook voor buiten en kun je ze dan als dubbele deur krijgen. En zijn ze bestendig tegen de weersomstandigheden van buiten. 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten