Tips voor een stress loze verhuizing

Iedereen die wel eens een verhuizing heeft meegemaakt, weet hoe stressvol deze periode kan zijn. Zo moet je ontzettend veel zaken regelen, maar daarnaast moet je ook nog eens een heel huis opruimen, schoonmaken en inpakken. Gelukkig komt een verhuizing niet zo ontzettend vaak voor. Om jou een stress loze verhuizing te bezorgen hebben we een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

1.      Begin een beetje op tijd

De eerste tip die ik voor je heb, is om op tijd te beginnen. Er komen bij verhuizing ontzettend veel zaken kijken. Je hoeft echt niet zes maanden van tevoren alles ingepakt te hebben, maar zorg dat je ongeveer drie maanden van tevoren alles begint te regelen. Zaken zoals verhuisdozen kun je niet vroeg genoeg aanschaffen of wat dacht je van administratieve zaken. Stel niet alles uit tot het laatste moment.

2.      Splits de taken op

Wanneer je op tijd begint met inpakken, kun je alle taken opdelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om iedere dag een aantal dozen in te pakken. Probeer dit maar eens uit en de verhuizing zal een stuk minder stressvol zijn. Je voorkomt namelijk dat je alles binnen de laatste paar dagen moet doen. Maak een goede planning en plan bijvoorbeeld iedere dag een kamer in.

3.      Meten is weten

De volgende tip die ik voor je heb, is om de grootste voorwerpen van je inboedel op te meten. Zo kun je ook al nadenken over hoe je jouw witgoed en grote meubels kunt gaan verhuizen. Er is niets zo vervelend dan als dat je erachter komt dat een wasmachine of droger niet door het trappenhuis past. Om je deze ergernissen te besparen, is het verstandig om alles van tevoren even op te meten.

Dit waren ze dan, tips voor een stress loze verhuizing. Wil je al deze moeite besparen? Schakel dan gewoon een verhuisbedrijf in Eindhoven in.
Ik hoop dat je er iets aan gaat hebben en heel veel succes met de verhuizing.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten