Stofvrij sleuven frezen

VL wonen

Stofvrij sleuven frezen is tegenwoordig mogelijk. Er zijn veel verschillende processen die ervoor zorgen dat een stuk beton of bestrating er weer goed uitziet. Om het beton weer een gloednieuw uiterlijk te geven bestaan er verschillende methoden die afhankelijk van het gewenste resultaat worden ingezet. Betonboringen Utrecht maakt het proces van het stofvrij verwijderen van een laagje beton mogelijk. Soms heeft deze methode de voorkeur boven het her-verharden, diamant slijpen of het verticuteren van beton om de gewenste oppervlaktekwaliteit en gladheid te bereiken.

 

Wat is betonfrezen?

Betonfrezen is het proces van het verwijderen van een deel van het oppervlak van een verharde ruimte. Een deel van het voordeel van betonfrezen is dat het beton wordt gerecycled en vermalen om opnieuw te worden gebruikt voor nieuwe bestrating die op de oude laag wordt gelegd. Hetzelfde kan worden gedaan tijdens het frezen van asfaltoppervlakken. Dit betekent dat de her-verharding minder belastend zal zijn voor het milieu.

 

Verschillende typen

Er zijn verschillende manieren van betonfrezen die kunnen worden uitgevoerd. Afhankelijk van het gewenste effect kan er op verschillende manieren worden gefreesd. Betonboringen Utrecht streeft altijd naar stofvrij betonfrezen door gebruik te maken van de nieuwste technieken. De meest oppervlakkige manier van betonfrezen wordt gedaan om oneffenheden in het oppervlak te verwijderen. Een andere vorm is om een uniforme diepte in te stellen en te frezen, al dan niet met dwarse sleuven.

 

Waarom beton frezen?

Net als de andere processen van betonvloersanering, is het frezen van beton in staat om te helpen bij het herstel van het beton, wat resulteert in een beter en gladder oppervlak. Betonfrezen kan zelfs al lichte onregelmatigheden in het oppervlak verwijderen. Het kan bijvoorbeeld sporen verwijderen die verschijnen in de paden die door de wielen van auto’s worden veroorzaakt.

 

Onze materialen

We hebben het gereedschap om betonvloeren te frezen, zowel met als zonder coatings. We gebruiken verschillende soorten betonfreesmachines die kunnen worden uitgerust met een breed scala aan freesgereedschappen voor elke taak. Beton boren Utrecht kan frezen op kleinere en moeilijk bereikbare plaatsen, met een cyclonaal vacuümsysteem om een stofvrije werking te garanderen.

Onze dubbele trommelfreesmachine kan worden uitgerust met verschillende freesgereedschappen op elk van de afzonderlijke trommels. Hierdoor kunnen bepaalde taken in één keer worden uitgevoerd, bijvoorbeeld het verwijderen van de coating met de eerste trommel, terwijl de betonvloer met de tweede trommel wordt gefreesd om deze voor te bereiden op de nieuwe coating of cement. Deze freesmachine is bijzonder geschikt voor het vlakfrezen van grotere oppervlakken en is uitgerust met een groot cycloonvacuümsysteem om stofvrij te kunnen werken.

Schuurstof en materialen worden opgevangen in een voorafscheider, zodat deze milieuvriendelijk en volgens de geldende regels kunnen worden afgevoerd. De freesmachine verwijdert niet alleen cement, maar ook coatings. Bovendien kan hij worden aangepast aan verschillende taken door een van de vele compatibele freesgereedschappen te monteren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze machines aanpassen om het door u gevraagde project met succes af te ronden. Onze nieuwste machines zijn ontwikkeld en uitgerust met een groot cyclonaal vacuümsysteem voor stofvrij werken.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft en verwijzen u vriendelijk naar de volgende webpagina voor meer informatie. Daar vindt u informatie over onze werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

 

https://westermanbetonboringen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten