Ariston Velis design boilers

Ariston Velis slechts 27 cm diep (past in keukenkastje)

Met de nieuwe elektrische boiler van Ariston haalt u een kunstwerk in huis. De Ariston velis elektrische boiler is slechts 27cm diep (past vaak in keukenkastje) en heeft een zeer mooie vormgeving.

De vierkante Ariston Velis is uit voorraad leverbaar in 30, 50 en 80 liter bij de hoofddistributeur voor Nederland en Belgie ElektrischeBoiler.eu waar u ook kunt afhalen of een van de vele verkooppunten in Nederland.

Ariston Velis ECO boiler

De Ariston Velis is tevens een elektrische boiler die zijn tijd ver vooruit is. De Velis heeft een ECO modus en Shower Ready indicatie wat mogelijk is gemaakt door de dubbele ketel in de boiler.

In de ECO modus zal de Ariston velis boiler gedurende een week het gebruik van warm water analyseren. Met deze informatie gaat hij aan het rekenen en zal een zo goedkoop mogelijk programma uitrekenen waarbij uw stroomrekening zo laag mogelijk uit zal komen. Als u bijvoorbeeld iedere dag rond 18.00 uur onder de douche stapt hoeft hij immers niet de gehele dag de ketel te verwarmen ?

Omdat hij gebruik maakt van 2 water ketels is weer een extra besparing mogelijk. De ene ketel dient als het ware als voorverwarmer voor de tweede ketel. Als u gemiddeld genoeg heeft aan het water verbruik van 1 ketel hoeft de tweede ketel niet geheel op de hoogste temperatuur verwarmd te worden wat ook weet in een aanzienlijke energiebesparing resulteert.

Beide ketels zijn voorzien van een eigen 1500 Watt verwarmingslement wat een snelle opwarming garandeerd. De beide verwarmingselementen zullen nooit gelijktijdig verwarmen zodat er slechts maximaal 1500 Watt (6.6 Ampere) nodig is wat de boiler ook geschikt maakt voor op campings en zomerhuisjes.

Ariston Velis conclusie

Kortom: Een ideale ECO elektrische boiler ook nog fraai vormgegeven.

  • Leverbaar: 80 liter;
  • Vermogen: 1500Watt (6.6Amp)
  • Diepte slechts 27 cm (past vaak in uw keukenkast);
  • Ook leverbaar in Inox versie (RVS);
  • Uitgebreid dealernetwerk via http://www.elektrischeboiler.eu;
  • Gratis inlaatcombinatie, montagebeugels en aansluitsnoer.

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis/ariston-velis-evo-80-liter

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten