Afikim Breeze scootmobiel

De zomer staat voor de deur en de Afikim Breeze scootmobiel is er helemaal klaar voor!!

Een comfortabele rit met de geur van de zomer, dit kan ook gezellig met z’n tweeën met de dubbele zitting. Aan bescherming van de zon en regen is ook gedacht met de comfort overkapping. Een grote afgesloten box is ook verkrijgbaar voor bijvoorbeeld het meenemen van al uw boodschappen.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende scherpe offerte, of maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit, zodat u zelf het comfort kunt ervaren van deze krachtige Afikim Breeze scootmobiel!

Kenmerken van de Afikim Breeze scootmobielen:

Krachtige 1300 Watt motor
Actieradius 50km
Meeste beenruimte
LED verlichting
Stabiel & comfortabel
Winnaar Red Dot Design Award
Als u op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele kwaliteits-scootmobiel met een mooi design? Dan zoekt u een scootmobiel van Afikim. Een Afikim Breeze zal volledig aan uw wensen voldoen. De Breeze scootmobiels zijn voorzien van geavanceerde hoogwaardige technologie en van alle gemakken voorzien.

De Afikim Breeze scootmobiel is volledig geveerd en voorzien van schokdempers zowel voor als achter. De luxe zitting is volledig instelbaar voor optimaal comfort. Dat maakt de Afikim Breeze tot een ideale scootmobiel voor in de stad én daarbuiten.

De Afikim Breeze scootmobielen worden geleverd inclusief 24 maanden garantie één jaar gratis pechhulp-abonnement en één jaar WA-verzekering.

http://www.comfort-scootmobiel.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten