Zonnepanelen Huren

De beslissing over hoe u uw zonne-energiesysteem wilt financieren, hangt af van uw specifieke financiële doelstellingen.

Het belangrijkste praktische verschil tussen het kopen en huren van zonnepanelen ligt in het eigendom. Als u een zonnepanelensysteem koopt, bent u eigenaar van het systeem, hetzij rechtstreeks (bij aankoop met contant geld) hetzij na terugbetaling van uw zonnelening. Als u het systeem least of een stroomafnameovereenkomst (PPA) tekent, is een derde partij eigenaar van het zonnepanelensysteem.

Dit onderscheid is van invloed op de kosten, het onderhoud, de voorwaarden, de financiële compensaties en de besparingen/rendementen op de investering van uw zonnepanelensysteem. Bovendien bieden niet alle bedrijven zonne-leasing en/of PPA’s aan-controleer of de door u gekozen leverancier de financieringsoptie biedt die u het liefst wilt. Merk op dat PPA’s in sommige gebieden wettelijk niet zijn toegestaan.

Contract en voorwaarden

Een zonne-leasingcontract omvat doorgaans onderhoud en reparaties, systeemcontrole, verzekering en een dakdoorbraakgarantie. Dus als we het hebben over kosten zonnepanelen huren, dan zit dit er allemaal bij inbegrepen. Wanneer je je inschrijft voor Sunrun’s zonne-leasing (PPA), ben je volledig gedekt met onze zorgeloze, uitgebreide garantie.

Onze garantie dekt tot 25 jaar proactieve bewaking, onderhoud, gratis vervanging van apparatuur en systeemreparaties, volledige verzekeringsdekking en een toonaangevende garantie op dakdoorvoer. Dat is jarenlang zonne-energie besparen, zonder dat er onderhoud nodig is.

Als u zich afvraagt: “Maar wat als ik verhuis?”, maakt u zich geen zorgen, ook dat hebben we geregeld. We hebben zelfs een heel team klaarstaan om u te helpen uw zonnewoning te verkopen en uw contract over te dragen aan de nieuwe eigenaars.

Conclusie

Met een stroomafnameovereenkomst betaal je voor de stroom, niet voor de panelen.2 We installeren en onderhouden niet alleen je zonnesysteem, we garanderen ook de prestaties ervan, die worden gemeten aan de hand van de energie die je zonnesysteem produceert. Sunrun garandeert dat uw nieuwe zonnesysteem nooit onder 95% van de geschatte energie-output zal werken. Als de zon weigert te schijnen, of er gaat iets stuk, en je panelen produceren niet de elektriciteit die we beloofd hebben, krijg je een terugbetaling voor het verschil.*

Maar het wordt nog beter – u mag ook de extra energie houden die uw systeem produceert. Wij rekenen u deze extra energie niet aan zoals sommige bedrijven. We garanderen ook dat uw dak 10 jaar lang waterdicht blijft.

https://zonnepanelen-regio.nl/blog/zonnepanelen-huren/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten