Verbeter de persoonlijke oase bij je thuis met een fraaie douchewand

Wist je dat je badkamer zonder twijfel een soort persoonlijke oase kan worden genoemd? Je kens vast en zeker wel deze situatie … je douche is een verfrissende koude ontsnapping na een zware en lange dag en het is een erg fijne wake-up call als je wakker bent geworden in de ochtend. Een fraaie douchewand is de ideale toevoeging voor iedere badkamer en tilt de sfeer direct naar een hoger niveau.

 

Voorkom dat je hoeft te manoeuvreren rond een dun, dun douchegordijn

Maar er is gewoon iets wat niet zo prettig is aan een bakdmer met een douchegordijn, dat de complete sfeer kan verpesten. Douchegordijnen zijn onhandig. Ze zijn slap en ook nog eens niet altijd even makkelijk om schoon te houden. En ze zijn gewoon je gemiddelde, alledaagse pijn in de nek.

Was er maar een goed uitkomst voor het moderne douchegordijn. Oh wacht; er is… een glazen douchedeur. Zeg “hoi” tegen een prachtige en stijlvolle glazen douchedeur.

 

Een glazen douchedeur elimineert tocht die vaak voorkomt bij douchegordijnen

Een glazen douchedeur maakt korte metten met tocht die je veel terug ziet komen bij douchegordijnen. Ook geeft een deur de indruk dat je trots eigenaar bent van een grotere badkamerruimte en een glazen douchedeur helpt je om mooie douchetegels te laten zien. Een glazen douchedeur verhoogt de waarde van je huis en is de ideale toevoeging aan zowel kleine ruimtes als grote ruimtes.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten