Veilig thuis zijn

VL wonen

Corona is nog even in het land en het lijkt erop dat dit nog heel lang gaat duren. De Vaccins zijn al besteld maar we zitten al geruime tijd thuis. Weg van iedereen en weg van het sociale leven. Want het sociale leven was toch hetgeen wat ons heeft besmet en waardoor dit virus zo hard toe kon slaan.

Ook thuis waar vrienden en familie komen blijft het een brandhaard waar het vaak gezellig wordt met een drankje en een hapje en de grenzen van de afstanden langzaam vervagen. De vraag is dan ook hoe we het kunnen inrichten dat je toch mensen over de vloer kan blijven hebben terwijl de veiligheid is gewaarborgd. Een ziek persoon moet thuisblijven maar veel mensen hebben nauwelijks klachten toch anderen kunnen besmetten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen kiezen voor alternatieve oplossingen. Eén zon oplossing is die van Philips. Philips heeft de UV-C infectielampen op de markt gebracht die mensen kunnen beschermen en die alle ziektekiemen, virussen en bacteriën doodt.

Desinfecteer je ruimte met UVC

Het is daarom verstandig om eens na te gaan wat een UVC armatuur kan doen. Ook spraken we laatst een bedrijf dat dergelijke armaturen importeert uit China genaamd Yourlight. Yourlight biedt UVC desinfectie armaturen aan die aan de ene kant luchtzuiveren die door de lucht op te zuigen deze bloot te stellen aan UVC en de schone lucht weer uit te blazen in de ruimte en aan de andere kant bieden ze ook UVC armaturen aan wat betekent dat de armaturen direct stralen en alle omgevingsbacteriën doden. Dit zou goed kunnen werken zij het niet dat je niet blootgesteld wilt worden aan dat licht omdat het slecht is voor je zicht en huid. Wij denken dan ook dat ze goed na moeten gaan wat dit betekent voor de markt. Persoonlijk zou ik die luchtzuivering kiezen voor thuis. Het zuigt de lucht op en ontsmet het geheel. Dit zou toch top zijn als het lukt en je daardoor meer mensen thuis toe kan laten.

 

Bron: https://yourlight.com

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten