Vastgoed in nederland

VL wonen

Het kopen van de verkeerde woning is een ernstige “kostbare” valstrik. Tegenwoordig staat u voor diverse beleggingsadviezen met verlies. Er zijn verschillende soorten beleggingsadvies, van vakantiehuizen in binnen- en buitenland tot hotelkamerbeleggingen of beleggingsadvies van makelaars of in beleggingsvastgoed gespecialiseerde bedrijven. ​ Het is zeer waarschijnlijk dat daar niets interessants zal worden gevonden, wat zal leiden tot slechte opbrengsten en alle gevolgen van dien. In de uitgebreide masterclass “Succesvolle Vastgoedbelegging” leren deelnemers in welk specifiek vastgoed ze moeten investeren of investeren. Het enige dat ik je kan vertellen, is niet het soort eigendom dat gewone mensen of de meesten van jullie denken.

Voor veel beginnende investeerders is investeren in het verkeerde gebied een grote vergissing of een valstrik. Ze kopen goedkope eigendommen in afgelegen dorpen, vakantie- of vrijetijdsplekken, waar weinig vraag is naar huurwoningen. U moet uw huiswerk maken voordat u in onroerend goed kunt investeren. Dit betekent dat je eerst de belangrijke eisen van een bepaald gebied checkt, en als aan deze eisen wordt voldaan, kun je gaan investeren. Wanneer u investeert in onroerend goed of investeert, is het kiezen van het juiste gebied ook een van de belangrijkste stappen.

Zelfs als u de juiste woning vindt, door gebrek aan inzicht en onderhandelingsvaardigheden, betalen de meeste mensen gemiddeld 10% tot 30% hoger voor vastgoedbeleggingen. Ze voelen zich opgewonden en onzeker, dus hebben ze geen concurrerende prijzen. Bovendien weten ze niet welk type verkoper de grootste korting kan krijgen. ​ Ik zie wel eens dat mensen tussen de 10.000 en 50.000 euro te veel betalen voor onroerend goed. Dit had niet alleen vreselijke gevolgen voor het inkomen, maar ook voor het verkrijgen van financiering. Banken hebben executiewaarde. Als mensen teveel betalen, zul je meer van je eigen middelen moeten gebruiken.

 

 

 

 

 

https://onlinevastgoedblog.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten