Turn-key woon, winkel en horeca verbouwingen Amsterdam

VL wonen

Denk je erover om je woning of horecazaak te verbouwen? Of wil je jouw winkel uitbreiden door midden van een uitbouw, aanbouw of door bepaalde muren te verwijderen? Dan doe je er goed aan hier professionele hulp voor in te schakelen. FixEnjoy Bouwservice kan je hier heel goed bij helpen. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies wat ze moeten doen en hoe ze jou het beste kunnen helpen. Niet alleen wanneer het op woon, werk of winkelruimtes aankomt, maar ook voor andere panden en woningen.

 

Verbouwing door FixEnjoy Bouwservice

 

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat turn-key verbouwingen Amsterdam uitvoert, ben je hier dus aan het juiste adres. FixEnjoy heeft al ruim 20 jaar ervaring als het gaat om bouwwerkzaamheden, van verbouwingen tot renovaties en installaties. Dit resulteert in een aantal goede samenwerkingen met loodgieters, timmermannen, allrounders en elektriciens. Hierbij staan kwaliteit, klanttevredenheid en vakmanschap altijd bovenaan.

 

Geen zorgen tijdens de verbouwing

 

Ook zorgen zij ervoor dat je tijdens de verbouwing geen zorgen en stress hoeft te hebben. Of het nu gaat om het uitbreken van muren, uitbreiden van de ruimte of het plaatsen van een aanbouw, alles gaat altijd in samenspraak. Daarnaast word je tijdens het hele proces begeleid, zodat je niet alleen voor bepaalde keuzes staat. Deze keuzes kunnen namelijk erg lastig voor je zijn, en door hulp van iemand te krijgen die er verstand van heeft gaat het doorhakken van bepaalde knopen meestal een stuk makkelijker. Maar de begeleiding betreft ook praktische en technische aspecten, dit alles zodat je zorgeloos door dit proces heen kan en geen stress ervaart. Ook zorgen zij ervoor dat al het afval wordt opgeruimd en een verbouwing altijd bouwschoon wordt opgeleverd. Op die manier heb je er zelf ook geen omkijken meer naar, en kun jij verder gaan met datgene waar jij goed in bent.

 

Contact opnemen of een offerte aanvragen

 

Wil je graag contact opnemen omdat je nog vragen hebt, of om de mogelijkheden te bespreken? Of wil je liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Op de website vind je de Whatsapp functie waarmee je contact op kan nemen met de klantenservice, maar dit kan ook via het contactformulier. Deze vind je onder het kopje ‘contact’ op de website. Hier vind je ook het e-mailadres en het telefoonnummer van FixEnjoy Bouwservice. Wil je graag langskomen in Amsterdam dan is dit ook mogelijk. Wel kan dit alleen op afspraak, dus hiervoor kun je het beste eerst telefonisch contact opnemen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten