Tips voor een nieuw sanitair

VL wonen

Ga je het sanitair in huis vervangen? Of zijn er andere problemen zoals een lekkend kraan of een verstopte toilet? Moeten er nieuwe leidingen aangelegd worden in huis? Dit kan je het beste laten uitvoeren door een vakman om niet voor verrassingen te komen staan. Loodgieter Amstelveen is een vakkundige loodgieter die altijd voor je klaar staat!

 

Loodgieter voor je sanitair

Op het moment dat je de keuze maakt om het sanitair in huis te vervangen, is het belangrijk dit vakkundig uit te voeren. Een loodgieter kan hier goed bij helpen. Denk hierbij aan het aanleggen van een nieuw ligbad of de installatie van een moderne toilet. Ook wanneer dit gerepareerd of opgeknapt moet worden kan dit bij een loodgieter. Waar kan je ons voor inschakelen?

–          Installatie van sanitaire voorzieningen;

–          Aanleggen of aanpassen van waterleidingen;

–          Aansluiting en eventuele installatie van de volledige badkamer;

–          Reparatie van oud sanitair of de vervanging.

 

 Loodgieter Amstelveen

TFK-Installatieservice, de loodgieter voor regio Amstelveen, is al 25 jaar werkzaam als allround loodgietersbedrijf. Met onze doeltreffende en deskundige werkwijze zorgen wij ervoor dat verstopte rioleringen, CV ketelstoringen en lekkages een kwestie uit het verleden zijn. Ook voor de keuze en installatie van een nieuwe CV ketel, inclusief onderhoudscontracten, kunt u bij ons terecht. Zo installeren, repareren en onderhouden cv ketels van alle bekende merken zoals Nefit en Intergas.

Ook voor andere klussen, zoals het oplossen van een bevroren leiding, een storing aan de boiler of geiser verhelpen, keuken- of badkamerrenovatie  belt u simpelweg de vakmannen van TFK loodgieter Amstelveen op 020-2149624. Kortom, er is geen installatie-, reparatie- of onderhoudsklus in huis waarbij we u niet van dienst kunnen zijn!

 

 

https://loodgieter-amstelveen.nu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten