Strenge eisen op het gebied van slopen!

VL wonen

Als u zoekt naar een onderneming die in staat is betonboringen Utrecht uit te voeren, dan bent u bij ons aan het enige juiste adres. Dat klink clichématig, maar is wel gewoon waar. Als geen ander zijn wij in staat betonboringen Utrecht uit te voeren, zoals we ook uw partner zijn voor het creëren van rioolaansluitingen, ventilatiekokers, rookkanalen of voor andere doorvoeren in steen of beton. Dat doen we voor de zakelijke en de particuliere markt.

 

We kunnen boren met elke gewenste diameter

Het is ondertussen in de wijde omgeving van Utrecht bekend dat we kunnen boren met elk gewenste diameter. Dat doen we met diamantboren, boren die zich gemakkelijk een weg banen door alle stenen materialen. Je kunt ook bij ons terecht voor beton zagen, sleuven frezen en voor precisiesloop. Voor de particulier kunnen we in het kader van een verbouwing helpen bij onder meer sleuven frezen voor leidingen en vloerverwarming. Uiteraard krijg je vooraf een scherpe offerte gepresenteerd, een offerte waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zeggen.

 

Er wordt op de millimeter nauwkeurig gezaagd in beton als in metselwerk

Behalve als specialist in beton boren Utrecht, zijn we eveneens specialist in betonzagen en sleuven maken. Betonzagen doen we met onze eigen hydraulische zaagmachines, die kaarsrecht zagen of zagen onder een bepaalde hoek mogelijk maken. Er wordt op de millimeter nauwkeurig gezaagd in zowel in beton als in metselwerk. Sleuven graven is ons ook al op het lijf geschreven, sleuven voor bijvoorbeeld water, gas en elektraleidingen in zowel wand als vloer. Dat doen we op geheel stofvrije wijze. De sleuven kunnen in verschillende breedtes en dieptes gezaagd worden.

 

We werken altijd volgens, in overeenstemming met de regels en veiligheid staat altijd voorop

Door voor ons te kiezen, weet je zeker dat er volgens, in overeenstemming met de geldende regels gewerkt wordt en dat bovendien alle veiligheidseisen in acht worden genomen. De ervaren specialisten uit ons team weten precies wat ze doen en doen zorgvuldig en veilig hun werk. De eisen wat betreft de sloopwerkzaamheden worden steeds strenger Onze specialisten kennen alle regels en houden zich er aan. Daar heeft iedereen baat bij.

 

We zijn er voor zowel de kleinere als de heel grote klussen

We voelen ons voor geen enkele klus te groot en pakken dus zowel de grote als de kleine klussen aan. Daarnaast ben je steeds verzekerd van het beste advies en van onze zeer flexibele instelling. Want onze mensen gaan niet weg voor een klus geklaard is. Perfect geklaard is uiteraard. Uiteraard maken we gebruik van de meest moderne machines en ook bij die machines staat de veiligheid steeds voorop. Ondertussen hebben we meer dan dertig jaar ervaring en zijn we bekend in binnen- en buitenland. En dat zegt wel iets natuurlijk.

 

https://westermanbetonboringen.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten