Op vakantie in eigen tuin

VL wonen

Op vakantie in eigen tuin

 

Tuinontwerp Friesland

 

Een hovenier in Friesland is vaak ook de  tuinontwerper en levert dan ook uitsluitend tuinen en tuinontwerpen in Friesland. De hovenier uit Franeker ontwerpt, renoveert en onderhoud tuinen, vijvers, straten en verlichting. De tuinontwerper uit Friesland verzorgt het allemaal!

 

Het ontwerpen van tuinen vereist veel creativiteit en energie. Dat is dan ook het gene waar de tuinontwerper uit Friesland de aandacht op vestigt. Door middel van een 3D visualisatie wordt de tuin digitaal tot leven gebracht en wekt het dus ook een realistisch beeld voor de opdrachtgever.

 

De opdrachtgever wordt dan ook centraal gesteld. De wensen en behoeften van de klanten worden serieus genomen en daarvoor geeft de tuinontwerper uit Friesland advies. Vervolgens wordt de stijl van de tuin bepaalt en een ontwerp gemaakt. Doordat de 3D visualisatie erg realistisch is kan de opdrachtgever zich gemakkelijk in de digitale realiteit verplaatsen en eventuele aanpassingen voorstellen.

 

De tuinontwerper uit Friesland past zich aan op de klant en is dus ook erg flexibel. Wanneer de tuin wordt aangelegd is er altijd nog de mogelijkheid tot aanpassing. Dit zorgt voor veel tevreden klanten en niet zomaar klanten. Neem als voorbeeld Ireen Wust of de Familie Poeisz.

 

Doordat de tuinontwerper uit Friesland veel mogelijkheden bied zijn alle ontwerpen mogelijk. Alles wordt met hoge kwaliteit geleverd en niet alleen de tuin kan ook onder handen worden genomen. Ook de bestrating van het garage pad of de aanleg van een vijver. Samen met u kiest een professionele hovenier  de juiste bestrating uit die bij het huis past en verzorgt de rest.

 

Het team van een veelzijdige hovenier bestaat uit ontwerpers, projectmanagers en hoveniers. Zo kan de hovenier Friesland op alles inspelen wat in en rondom te tuin moet gebeuren. http://echtlicht.nl/

 

Vlonderontwerp

 

Het is belangrijk maar ook erg mooi als uw tuin een verlengstuk van uw huis bevat. Dit effect wordt gestimuleerd door gebruik te maken van tuinvlonders. Tuinvlonders zijn stukken veranda of ander soortige ontwerpen die een verlengstuk aan het huis vormen. Vaak is dit in de vorm van een verhoging met één of twee treden naar beneden wat over loopt in de tuin.

 

Vlonders kunnen ook worden gebruik als een soort brug over een vijver of zwembad. Zo kan er met vlonders erg creatief gewerkt worden en een uniek resultaat worden behaald. Lichtplan

 

De vlonders worden op maat gebouwd met de beste kwaliteit kunststof of hout. De hovenier uit Friesland zorgt er voor dat u jarenlang plezier zult beleven aan het ontwerp dat is gerealiseerd.

http://www.brandmerck.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten