nordson problue

VL wonen

Gebruik de Nordson smeltlijmtechnologie

Ontworpen om veiligheid, duurzaamheid en nauwkeurige prestaties te garanderen, zijn Nordson smeltlijmmachines zoals de Nordson problue de eerste keuze voor fabrikanten die hun processen willen verbeteren. Nordson beschikt over de knowhow en biedt wereldwijde ondersteuning om het assemblageproces van verpakken, niet geweven stoffen en conventionele producten te verbeteren.

Specifiek over de Nordson problue

Het geïntegreerde tankloze smelt- en vulsysteem handhaaft lijmniveaus. Het verbetert de productiviteit en het levert een lijm- en energiebesparing op. Het zorgt ook voor besparingen op het onderhoud..

Een sensor bewaakt het gesmolten lijmniveau in de hopper en waarschuwt het systeem wanneer lijm nodig is. Het gesloten systeem helpt de kleefkracht te behouden door degradatie te minimaliseren door langdurige thermische blootstelling, temperatuurschommelingen en blootstelling aan verontreinigingen.

De belangrijkste kenmerken

  • Het tankloos systeem die werkt met de melt-on-demand technologie smelt alleen wat nodig is.
  • Een hopperdeksel zorgt voor een gemakkelijk toegang, maar houdt stof en andere vervuiling weg van het systeem.
  • De Nordson problue vraagt een minimaal onderhoud dankzij eenvoudige toegang tot de zekeringen van de printplaat.
  • Verkort de uitvaltijd omdat insteekmodules het mogelijk maken snel slangen en pistolen toe te voegen of te verwijderen.

Een gelijkwaardig hotmelt systeem: Robatech hot melt

Robatech maakt gebruikt van een tankloze smelter voor smeltlijmen. Net zoals de Nordson problue maken ze gebruikt van de smelt-on-demand technologie. De robatech hot melt verzekert een snelle opwarmtijd en een efficiënte en veilige productie.

Tankloos hotmelt systeem

Het tankless hotmelt systeem is ontworpen voor het smelten en verpompen van thermoplastische “hotmelt” in granulaatvorm. Het smelt voorzichtig op aanvraag en is daarom toepasbaar voor zowel toepassingen met een hoog als met een laag lijmverbruik.

Dankzij de snelle opwarmtijd van 16 minuten tot 160 graden, is de Robatech hot melt snel operationeel. Bovendien bereikt het lijmsysteem een hoge smeltsnelheid van negen tot vijftien kg per uur.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten