Hoeveel make up mag je meenemen in het vliegtuig?

Als goedverzorgde vrouw wil je graag je make-up meenemen op reis. Of het nu voor vakantie, zakenreis of andersoortige reis is, in elke situatie wil je er graag op en top uitzien. Je zult dan echter wel rekening moeten houden met de regels, anders loop je het risico dat je mooie producten op het vliegveld in de afvalbak verdwijnen.

Wat mag er in de handbagage?

Je mag maximaal een liter aan vloeibare producten meenemen. Echter: per product mag het 100 ml zijn, dat wil zeggen dat je 10 producten van maximaal 100 ml kunt meenemen. Denk hierbij aan je lenzenvloeistof, crèmes en tandpasta, maar ook aan producten waar je het misschien niet van verwacht, zoals lipstick en mascara. Ga hier niet overheen door toch nog die ene lipstick of crème in je handtas te doen, het risico is groot dat ze bij controle worden weggegooid en dat is zonde. Vooral als je iemand bent die van luxueuze en wat duurdere cosmetica producten houdt. Het is pijnlijk als die mooie Chanel lipstick in de prullenbak verdwijnt…
Daarmee is de vraag “hoeveel make up mag je meenemen in het vliegtuig” beantwoord. Voor wat betreft de ruimbagage geldt dat je alles kan meenemen. Zorg echter wel dat het goed is verpakt, zodat het niet kan lekken. Gebruik bijvoorbeeld ducttape om je tubes, flesjes en potjes dicht te plakken.

Goed gepakt op reis

Op reis heb je altijd veel mee te nemen en daarvoor heb je goede reistassen voor nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een crossbody dames, een rugtas of voor de zakenreiziger een koffer business.
Deze zijn allemaal online te koop. Een goede webwinkel hiervoor is bijvoorbeeld WeGotBags. Zij bieden een groot assortiment crossbody dames en koffer business. En heb je een rugtas nodig, kijk dan eens naar het merk Dakine handbagage. Dakine handbagage heeft een groot assortiment van degelijke rugtassen en deze zijn uitgevoerd in aantrekkelijke patronen en kleuren.

https://wegotbags.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten