Offshore kwaliteit RVS maakt elektrische boilers van Wesen slijtvast.

Offshore kwaliteit RVS maakt elektrische boilers van Wesen slijtvast.

Eerlijk gezegd is een elektrische boiler een geweldig eenvoudig apparaat. Een elektrische boiler is niets meer dan een goed geïssoleerde ketel met daarin een verwarmings element, een thermostaat en een anode. Het verwarmingselement bij een elektrische boiler werkt op elektriciteit en verwarmt het water in de ketel. Met de thermostaat is de temperatuur te regelen.

Een elektrische boiler kan overal geplaatst kan worden zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. Anders dan bij een gas gestookte boiler, heb je bij een elektrische boiler geen rookgasafvoer nodig. Veel veiliger en makkelijker te installeren dus.
En de ontwikkeling van deze boilers heeft niet stil gestaan, bij elektrische boilers van het merk Wesen wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van offshore kwaliteit RVS en dat maakt deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij en super slijtvast. 

Elektrische boilers; makkelijker wordt het niet.

Wil je bijdragen aan een beter millieu, voor jezelf en de generaties na jou, is het een goed plan over te stappen van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je sanitaire water.

Het bekende merk Wesen bijvoorbeeld is destijds ontwikkeld door een aantal technisch specialisten die werkzaam waren bij een andere fabriek en bedachten dat de boilers die op dat moment gemaakt werden technisch gezien wel wat verbetering konden gebruiken. Hierop zijn zij een eigen lijn begonnen en niet zonder succes! 

 

 

 

De boilers van Wesen zijn te verkrijgen via de website van elektrischeboiler.eu en worden binnen een dag geleverd inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en zijn er van 30 t/m 300 liter. Er zijn 2 verschillende modellen; de ECO flat of de Inox serie.
Maar er zijn ook warmtepompboilers van dit merk. De Wesen Aqua Plus Warmtepompboiler is een elektrische boiler waarbij het water op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier wordt opgewarmd met de binnen- of buitenlucht d.m.v. een warmtepomp. De Wesen Aqua doet dit door warmte uit de lucht te onttrekken en gebruikt deze warmte om het boilerwater te verwarmen. Op zo’n warmtepompboiler zit bovendien subsidie.

 

Kijk voor alle verdere informatie en andere merken elektrische boilers maar eens op de website van elektrische boiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten