Geef je tuin een upgrade met deze drie tips

De zomer is inmiddels officieel van start gegaan en we hebben al een aantal mooie, zomerse dagen achter de rug. Wil jij deze zomer écht optimaal genieten van je tuin en ben je benieuwd hoe je het maximale uit je tuin kunt halen? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertel ik je over de drie ideale updates voor je tuin!

Creëer je eigen spa

‘Je eigen spa’, dat klinkt toch als een droom? Die droom maak je eenvoudiger werkelijkheid dan je misschien denkt!

Jacuzzi of bubbelbad

Als je een eigen spa wilt creëren dan mag een jacuzzi of bubbelbad natuurlijk niet ontbreken. De spa of jacuzzi is de ideale plek om volledig te ontspannen en heerlijk tot rust te komen. Steeds meer Nederlanders kiezen er daarom voor om er zelf een aan te schaffen. Jacuzzi’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is met name het opblaasbare model steeds meer in opkomst. Een groot voordeel van dit type jacuzzi is de prijs: vanaf zo’n zeshonderd euro beschik je al over een goede jacuzzi of bubbelbad. Een ander voordeel van zo’n opblaasbare variant is dat je hem gemakkelijk kunt opzetten en verplaatsen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen spa? Meer info vind je op de website van Fonteyn Spa’s.

Sauna

Wist je dat je tuin de ideale plek is voor je eigen buitensauna? Het is algemeen bekend dat een bezoekje brengen aan de sauna een hoop gezondheidsvoordelen heeft. Zo is het bijvoorbeeld goed voor het opbouwen van weerstand, verbeter je de doorbloeding en reinig je jezelf, doordat afvalstoffen door de hitte je lichaam verlaten. Voldoende goede redenen dus om een sauna aan te schaffen! 

Mocht je er inderdaad over nadenken om een sauna in de tuin te laten plaatsen, laat je dan vooraf wel even goed informeren door een specialist. Er zijn namelijk verschillende soorten sauna’s verkrijgbaar, zoals de Finse sauna en de infraroodsauna. Het model dat voor jou het best geschikt is hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

Genieten onder de overkapping of veranda

Mensen met een tuin kiezen er vaker en vaker voor om een veranda of overkapping te plaatsen. Met een veranda of overkapping kun je ongeacht het weer van de buitenlucht genieten en dit is voor veel mensen hiervoor dan ook de voornaamste reden. Het weer in Nederland is bijzonder wisselvallig en met een veranda of overkapping zorg je ervoor dat je altijd lekker droog en beschut zit. Dit geldt zeker als je ervoor kiest om de veranda te voorzien van glazen schuifdeuren, waardoor je de ruimte volledig kunt afsluiten. Zo valt die gezellige avond met vrienden of familie nooit meer in het water!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten