Betontafels met stalen tafelpoten

Betontafels met stalen tafelpoten

Zoekt u een stoere betontafel kijk dan snel bij ons in de webshop, wij verkopen stoere betontafels met stalen tafelpoten. Op de website of bij in de showroom en Bleiswijk vindt u ruime keus aan beton tafels met stalen tafelpoten. Onze beton tafels worden vervaardigd uit een MDF body met daarop een kunsthards gebonden betonmortel, de betonmortel wordt gesmeerd door speciaal getrainde stukadoors voor de mooiste betontafels.  Het beton heeft van zichzelf een vrij open structuur, dit geeft het natuurlijk ook echt de look die een betontafel nodig heeft. Het nadeel is alleen dat het hierdoor erg vlekgevoelig is, om dit zoveel mogelijk tegen te gaan wordt de betonlaag behandeld met een speciale coating. De stalen tafelpoten kunnen eenvoudig onder het betonblad geschroefd worden.

Beton tafels in veel vormen en maten

Naast de standaard rechthoekige betontafels in zowel 90cm breed als 100cm breed verkopen wij ook betontafels met stalen tafelpoten in ronde vormen en ovale vormen. De rechthoekige betonbladen zijn leverbaar in 2 verschillende diktes; 6cm opgedikte bladen voor een stoere en robuutste beton tafel maar ook in een slank massief 4 cm betonblad. Vrijwel elke stalen tafelpoot aan de kopse kant kan onder beide varianten, enkel wanneer u kiest voor een middenpoot wordt deze veelal geleverd met 4 cm variant. Naast de verschillende diktes en vormen van de betonbladen kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren beton wij hebben een drietal kleuren: Light grey, een licht grijze kleur, Charcoal een donker grijze kleur, en Black een zwarte beton kleur. . Veel van onze modellen kunt u verkrijgen in standaard tafelafmetingen, dit zijn hoofdzakelijk rechten en boomstam tafelbaden van 1 meter breed en lengtes van 1.8 meter tot aan 3 meter. In de meeste gevallen kan ons aanbod aan stalen tafelpoten onder deze afmetingen. Naast de standaard boomstam afwerking; tafelbladen met natuurlijk gevormde randen, verkopen wij ook rechte tafelbladen met rechte randen en tafelbaden met facetranden. In onze eigen productie in Aalsmeer hebben wij alle benodige machines staan om elke maat boomstamtafel met stalen poten te maken die u wilt. Veelal worden er bladen aangeboden tot 2.4 meter, in sommige gevallen tot 3 meter maar wij kunnen bladlengtes maken tot 5 meter. Hierdoor zijn ook vergadertafels mogelijk  of stamtafels. Naast de lengte maat kunnen wij ook de breedte maat aanpassen naar uw wensen.

Nordstahl als stalen tafelpoten leverancier

Om zeker te zijn dat onze hoogwaardige betonbladen passen bij het onderstel hebben wij gekozen voor Nordstahl. Nordstahl is DE leverancier als het gaat om stalen onderstellen, de enorme keuze in modellen maakt het mogelijk om in vrijwel elke situatie en voor iedereen de juiste poot te kiezen. Daarnaast is het vakmanschap en de afwerking met een mooie slijtvaste, makkelijke te onderhouden poedercoating ongeëvenaard, iets wat wij niet eerder in de markt zijn tegengekomen. Wij zijn er daarom dan ook van overtuigd dat u bij ons altijd kunt slagen als u een betontafel zoekt met stalen tafelpoten.

https://www.beton-tafels.com/eettafels/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten