Industriele tafelpoten van staal

Industriele tafelpoten  van staal

Al sinds 2015 is industriele-tafels.com de leveranciers voor hoogwaardige industriele tafelpoten gemaakt uit staal. U kunt bij ons terecht voor industriele tafelpoten, salontafelpoten, bankpoten, kastframes en vele andere industriele stalen producten.

Veel van onze klanten kopen herbruiken hun tafelblad en transformeren op deze manier hun oude tafel in een nieuwe industriele tafel. Door gebruik te maken van onze stalen industriele poten kunt u eenvoudig van uw oude tafel een nieuwe pronkstuk maken in huis. Bij industriele-tafels.com verkopen wij veel verschillendende industriele tafelpoten die u op de kop van de tafel kunt plaatsen zoals onze industriele X, trapezium, U, M en scissor poten, maar ook veel modellen die u in het midden kan plaatsen zoals de Matrix, Harp, V tafelonderstellen en de ingewikkelde industriele twist tafelpoten.

Verschillende modellen industriele tafelpoten van staal

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren welk onderstel het meest geschikt is voor onder uw tafelblad. Veel hangt af van het aantal stoelen wat om de tafel gezet gaat worden, de positie van de tafel in de kamer; wordt er op de kopse kant gezeten, plaatsen van kinderstoelen, maar natuurlijk ook de lengte en breedte van de tafel is van belang. De veel gestelde vraag of onze industriele stalen tafelpoten het gewicht van uw blad kunnen dragen kunnen wij doorgaans met een volmondige “JA” beantwoorden. Voor onze stalen tafelpoten worden zware stalen profielen gebruikt en door echte vakmannen gemaakt. Nadat de industriele tafelpoot gelast en gepoedercoat is kan deze de zwaarste lasten aan en is er eigenlijk geen tafelblad te zwaar voor onze stoere industriele stalen tafelpoten.

industriele stalen tafelpoten gepoedercoat

onze industriële stalen tafelpoten verkopen altijd met een poedercoating. Dit is een duurdere manier van coaten maar is veel harder, milieu vriendelijker en blijft veel langer mooi dan wanneer deze gespoten worden. Veel bedrijven proberen hierop te besparen maar bij ons krijgt u enkel gepoedercoate onderstellen van de hoogste kwaliteit. Al onze stalen industriele tafelpoten worden eerst gestraald zodat ze optimaal zijn voorbereid op gepoedercoat te worden.

Onze industriele tafelonderstellen verkopen wij in een zwarte poedercoating, en een witte poedercoating. Daarnaast bieden wij verschillende stalen tafelpoten in een transparante poedercoating, deze coating zorgt ervoor dat het staal zichtbaar blijft, hierdoor ontstaan de echte stoere industriele stalen look.

Welke coating u ook kiest bij www.industriele-tafels.com bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige industriele stalen tafelpoot met een optimale bescherming tegen roest en ander vuil.

https://www.industriele-tafels.com/tafelpoten/industriele-tafelpoten-standaard/standaard-industriele-tafelpoten-transparante-coat/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten