Klein appartement of studio? Richt je interieur met deze meubels in

VL wonen

Woon jij in een klein appartement of in een studio en heb je maar weinig ruimte om meubels neer te zetten of spullen op te bergen? Dan hebben wij wel een goede tip voor jou om de ruimte die je hebt optimaal te benutten: namelijk een slaapbank in het klein!

Bed en bank in dezelfde ruimte is not done

Als je een kleine woning hebt en je moet bijvoorbeeld je bed en bank in dezelfde ruimte zetten dan zal dat vaak veel te krap worden. Wat je dan ziet is dat mensen alleen een bed neer zetten en dan ook vaak op het bed gaan zitten om tv te kijken of een boek te lezen. Dat kan natuurlijk, maar hoe ideaal en fijn zou het zijn als je gewoon op een bank kan zitten om een boek te lezen of je favoriete programma te kijken. Dat is toch veel fijner dan hangen op je bed waar je vaak rugpijn van krijgt.

Daarom geven wij je vandaag deze tip; koop een kleine slaapbank!

Tegenwoordig heb je de meest gave slaapbanken te koop voor een leuk prijs. Wil je een lederen slaapbank? Dan vind je die in allerlei kleuren. Maar er zijn ook stoffen of kunst leren slaapbanken te koop. Die zijn ideaal voor in een klein appartement of in een studio. Zo heb je een bank en bed tegelijk. De meeste slaapbanken kan je met één hand in en uitklappen en heb je dus zo opgeborgen als je gasten krijgt. Zo hoef je dus ook nooit meer op je bed te zitten met je beste vriend of vriendin. Dat wijntje of kopje thee drink je nu gezellig op de bank voor de tv in plaats van in je bed.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten