Een betrouwbare Slotenmaker waar moet je op letten?

VL wonen

Er zijn tegenwoordig regelmatig malafide slotenmaker te vinden en als consument wil je hier liever niet mee geconfronteerd worden. Naast de brutaliteit van deze slotenmakers zullen ze uiteindelijk een behoorlijke rekening presenteren en dit gaat vaak gepaard met agressie wanneer er tegengas wordt gegeven. De slotenmakers die zich onterecht slotenmaker noemen voeren de werkzaamheden zeer rommelig uit en zullen vervolgens bedragen van 500 tot enkele duizenden euro’s aan kosten bij u declareren. Er zijn al verschillende programma’s op televisie en internet die hiervoor waarschuwen. In de praktijk veranderen ze hun handelsnaam en gaan gewoon door met hun praktijken.

Waar kun je een goede slotenmaker aan herkennen

Wanneer je een betrouwbare slotenmaker nodig hebt is het verstandig om online te bekijken welke bedrijven er in uw regio woonachtig zijn. Ook is het verstandig om de website goed na te speuren voor reviews en op google mijn bedrijf te kijken wat hier over het bedrijf wordt gezegd. Natuurlijk is facebook ook altijd een goede raadgever aangezien je hier kunt zien wie de slotenmaker is en wat voor een werk hij/zij heeft verricht bij klanten. Wanneer alles er betrouwbaar uitziet is het wellicht verstandig om eens te bellen en te vragen naar de prijzen. Wanneer je merkt dat de antwoorden onduidelijk worden is het verstandig om even verder te zoeken. Veel slotenmakers weten precies wat er moet gebeuren en kunnen vaak snel aangeven wat de prijzen zijn van hun service.

Waar moet je nog meer aan denken?

Wanneer je een slotenmaker wilt inschakelen voor het vernieuwen van de sloten is het wellicht ook verstandig om na te vragen of deze is erkend door de politie met een Politie keurmerk erkend bedrijf. Je kunt dit vaak zien aan het logo welke hiervoor op de site van de slotenmaker zou moeten staan. Naast dit politie keurmerk kan de slotenmaker een CB&V erkenning hebben wat ook aangeeft dat dit niet een malafide slotenmaker zal zijn.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten