De opkomst van Polygel in Nederland

De oplossing om goedkoop en professioneel nagels te zetten? Dat is natuurlijk de polygel kit! Deze starter kit is verkrijgbaar in verschillende kleuren polygel en bevat alles wat nodig is voor het zetten van de mooiste nagels. Maar wat is polygel eigenlijk en waarom is het in korte tijd zo populair geworden in Nederland en België? In dit artikel gaan we hier dieper op in.

Wat zijn polygel nagels?  

Polygel is een vloeibaar mengsel waarmee nagels gezet kunnen worden. Het heeft verschillende voordelen, zo is het flexibel en stevig tegelijkertijd. Andere mengsels die gebruikt worden bij het zetten van nagels zijn gellak en acryl. Echter is het zetten van nagels zeer tijdrovend en vaak duur. Bij een salon ben je al snel een paar tientjes kwijt voor het zetten van je nagels. Dit kan aardig oplopen als je je nagels goed wilt bijhouden en daardoor om de 2 a 3 weken nieuwe nagels moet zetten. Vandaar dat de polygel een goede uitkomst biedt.

Polygelnagels zetten met de Polygel Kit

Met behulp van speciale vormpjes kan je super makkelijk en snel zelf nagels zetten. Kies het vormpje uit dat dezelfde grootte heeft als je nagels en vul het vormpje met de polygel. Hiervoor kan je de tube een beetje indrukken en de gel vervolgens met een kwastje uitsmeren. Doordat polygel in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is heb je oneindig veel keuze. Nu kan het vormpje met de polygel erin op de eigen nagel gedrukt worden. In principe is het nu alleen een kwestie van uitharden en aflakken en je nagels zien er perfect uit!

Wij hebben het zelf mogen uitproberen en zijn erg enthousiast. Het zetten is zo gepiept en is door de fijne gel en het kwastje gemakkelijk aan te brengen. Wat ook erg handig is is dat de vormpjes herbruikbaar zijn. Je kan dus echt heel erg lang vooruit met een polygel kit! Het uitharden in de lamp duurt enkele seconden en het aflakken was ook zo gebeurd. Door het aflakken zijn de nagels extra glanzend en blijven ze extra lang goed zitten.

polygel kit

Waar kan je polygel kopen?

Online kan je op vele verschillende plekken polygel kopen voor het zetten van eigen polygelnagels. Echter zit er veel verschil in kwaliteit. De ene polygel zal niet zo gemakkelijk te zetten zijn als de andere polygel. Ook zit er verschil in hoe lang de nagels mooi blijven zitten en hoe lang ze heel zullen blijven. Bij een goede kwaliteit polygel heb je zeer lang plezier van je nagels. Op deze manier bespaar je niet alleen veel kosten, maar kies je in een handomdraai voor een nieuw kleurtje op je nagels. Wij raden de polygel aan van Polygel Shop. Bij Polygel Shop is het mogelijk om te kiezen tussen vele verschillende kleuren en krijg je je bestelling de volgende dag al thuisbezorgd. Nu ben je voortaan altijd verzekerd van prachtige nagels! Polygel Shop verzendt zowel naar Nederland als naar België en hebben een uitgebreide klantenservice waarbij je terecht kan voor al je vragen.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten