Dankzij deze tips koop jij de perfecte boxspring!

VL wonen

Boxsprings zijn misschien wel de meest populaire bedden van dit moment. De populariteit blijft alleen maar toenemen. Groot voordeel is dat hierdoor ook het aanbod steeds groter wordt. Op die manier ben je altijd in staat om de juiste keuze te maken. Helaas betekent dit ook dat het wel heel lastig wordt om dé perfecte slaapcombinatie te vinden. Lukt het jou maar niet om de perfecte boxspring van Stuntbed te vinden? Simpelweg omdat het aanbod té groot is? Geen probleem! Want juist door het grote aanbod zijn ook de verschillen erg duidelijk. Dankzij de volgende tips wordt het vinden van jouw droomboxspring een stuk gemakkelijker.

Zet alle wensen op een rijtje

Voordat je een boxspring gaat kopen, heb je waarschijnlijk al een klein ‘verlanglijstje’ in je hoofd zitten. Waar moet het bed precies aan voldoen? Wat mis je bijvoorbeeld bij jouw huidige bed en wat zou je graag anders zien? Ook moet je rekening houden met de standaard basiscondities. Denk bijvoorbeeld aan de afmeting van het bed en of je een vlak of elektrisch verstelbare bedbodem willen.  

Dit zijn vragen die je vast relatief gemakkelijk kunt beantwoorden. Het zijn immers allemaal factoren die eigenlijk al gewoon vastliggen. Op basis van deze antwoorden kun je je zoektocht gemakkelijker vervolgen. Veel boxsprings vallen hierdoor immers al af.

Onderzoek de verschillende mogelijkheden

Het aanbod van boxsprings is vandaag de dag zeer groot. Daardoor is het goed om uit verschillende hoeken informatie te krijgen en de mogelijkheden te onderzoeken. Grote kans dat er genoeg familie en vrienden in jouw omgeving ook over een boxspring beschikken. Het kan geen kwaad om hier eens wat informatie te vragen. Bij welke winkel hebben zij hun boxspring aangeschaft? Welke keuze hebben ze gemaakt en waarom? Hoe bevallen deze keuzes? Op het internet vind je natuurlijk tal van informatie en reclamekoppen, maar deze zullen je nooit het échte ongefilterde verhaal vertellen. Daarom is het juist belangrijk om bij de consumenten zelf na te gaan wat zij van de boxspring vonden.  

Is er niemand in jouw omgeving die je om hulp kunt vragen? Dan zijn er op het internet ook genoeg websites waar reviews te vinden zijn. Op die manier hoor je het eerlijke verhaal van de mensen die echt bij deze winkels zijn geweest en een aankoop hebben gedaan.

Controleer de voorwaarden

Voordat je een boxspring gaat aanschaffen is het eerst belangrijk om je goed te laten informeren over de voorwaarden. Deze zijn bij iedere winkel anders. Lees daarom goed de kleine lettertjes of neem contact op met de winkel om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garantievoorwaarden, montagemogelijkheden en bezorgopties. Ook kan het fijn zijn om te weten wat de huidige levertijd is. Zeker wanneer je de boxspring op korte termijn nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je huidige bed echt niet langer meer mee kan of omdat je gaat verhuizen en je huidige bed niet in de nieuwe slaapkamer past.

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten