Lunch bezorgen in Amsterdam via Houtop

Heb jij een vergadering of een andere gelegenheid waarvoor je broodjes wilt bestellen in Amsterdam? Dat kan bij Houtop! Zij kunnen jouw lunch bezorgen in Amsterdam. Dit zijn geheel belegde broodjes, precies zoals jij dat wenst. Je kunt namelijk een lunchpakket geheel zelf op maat samenstellen, zodat je altijd precies krijgt wat jij en jouw gasten wensen. De lunchpakketten worden zeven dagen per week geleverd. Als je voor 14 uur een bestelling plaatst, kunnen de pakketten de volgende dag al uitgeleverd worden.

Altijd verse producten

Houtop levert altijd lunchpakketten die zijn gemaakt met volledig verse producten. Hierbij wordt de duurzaamheid goed in het oog gehouden en de lunchpakketten worden afgestemd op de doelgroep. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het maken van lunchpakketten en beleggen van brood. Naast broodjes leveren ze ook sandwiches en wraps. Doordat alles zo vers belegd wordt, lijkt het net alsof alles op locatie zelf belegd is. Op de website van Houtop kun je het menu bekijken en een bestelling plaatsen. De lunches worden gewoon bij jou op locatie afgeleverd.

Geef jouw wensen voor de bestelling door

Ben je geïnteresseerd in een verzorgde lunch van Houtop en wil je broodjes bestellen in Amsterdam? Kijk dan direct op de website voor meer informatie en het complete menu. De mogelijkheden staan hier allemaal uitgebreid beschreven. Ze nemen altijd eerst contact met jou op om de wensen door te nemen, zodat je precies krijgt wat jij voor ogen hebt. Als je vragen hebt over de lunchpakketten, kun je gewoon contact met ze opnemen. Dit kan tevens via de website. Kies voor de verse lunches van Houtop en geniet hiervan tijdens jouw vergadering, bedrijfsevenement of andere afspraak! Bij meer dan 100 bestellingen gaat de bestelling en levering in overleg.

https://www.houtop.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten