Dit mag absoluut niet ontbreken in jouw tuin!

Het is zonde om je tuin niet te gebruiken. Er zijn genoeg mooie dagen in het jaar in Nederland, als jij je tuin niet op orde hebt, is dit erg jammer. Daarom willen we je op weg helpen, zodat jouw tuin straks een oase van ontspanning kan zijn.

Een loungeset van steigerhout

Dit is echt aanrader nummer 1! Met een steigerhout loungeset heb je altijd een heerlijke ontspannen bank in de tuin, waar je lekker op kunt liggen, maar waar ook genoeg ruimte op is als je bezoek ontvangt. Veel loungesets zijn van plastic, kies voor een steigerhout loungeset! Dit is duurzamer en mooier. Als je er goed mee omgaat en het steigerhout goed behandeld kun je deze loungeset voor de rest van je leven gebruiken.

Sfeervolle verlichting

Hang een aantal solar led lampjes op of zet het ergens neer. Je hebt ze in alle variaties en alle prijsklassen, van slingers tot gazonprikkers. Met een aantal sfeervolle led lampjes ziet jouw tuin er al een stuk gezelliger uit.

Planten

Planten mogen niet ontbreken in een tuin. Zet een aantal planten in leuke potten rond de tuin of nog beter in de grond. Kies voor planten met fleurige bloemen of eetbare planten. Ze kunnen dus ook nog zeer nuttig zijn.

Zonwering en wind bescherming

Nu jij je mooie steigerhouten loungeset hebt wil je niet alsnog naar binnen gaan omdat het te warm is of te hard waait. Gelukkig zijn hier gemakkelijk vele oplossingen voor zoals een windscherm van een paar euro tot honderden euro’s. Er zijn goede parasols in allerlei verschillende maten en vormen.

Een tweede woonkamer

Als je een tuin hebt is het zonde als je dit niet als je tweede woonkamer beschouwd. Met een steigerhouten loungeset ben je al een heel stuk dichter bij het woonkamergevoel. Voeg nog wat leuke decoratie neer en een mooie vuurkorf voor extra warmte, zo kun je bijna de hele zomer buiten zitten!

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-loungeset/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten