Parkeren in Parijs

VL wonen

Gaat u binnenkort met de auto naar Parijs en wilt u deze graag veilig parkeren in een garage? In de parkeergarage van Paris France Parking kunt u veilig en tegen goedkope tarieven uw auto parkeren. Wij beschikken over parkeergarages verspreid door heel Parijs, op allerlei centraal gelegen plekken.

U kunt dus in het centrum parkeren, maar ook in een van de vele buitenwijken. Op goed geluk een goede parkeerplaats zoeken in Parijs is erg lastig. U doet er dus goed aan vooraf uw parkeerplaats te reserveren. Reserveer dus nu uw plek bij Paris France Parking!

Goedkope parkeergarage in Parijs

Een mooi plekje vinden in Parijs om uw auto te parkeren is al moeilijk genoeg. Mocht u een parkeergarage tegenkomen, dan is deze vaak ook nog eens erg duur. Kies er daarom voor om uw auto te parkeren in een parkeergarage van Paris France Parking. Dit verzekert u van een veilige en betaalbare plek om te parkeren.

Parkeertarieven bij Paris France Parking

In de parkeergarage van Paris France Parking geniet uw auto van continue bewaking, 24 uur per dag en 7 dagen per week. U kunt per uur parkeren tegen € 3,50 p/u, maar ook per dag (€ 21,-). Het is zelfs mogelijk een plek voor een maand of een jaar lang te reserveren. Daarbij geldt; hoe langer een plaats door u gereserveerd wordt, hoe goedkoper u uit bent. U betaalt daarnaast ook geen reserveringskosten.

Bezoek dus snel onze website om een reservering te plaatsen!

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten