VL Wonen
Wonen in een appartement

Muurdecoratie kopen, Een Pvc Wanddoek is eenvoudig op te hangen

Muurdecoratie zoeken voor het interieur of buitengebruik is een zoektocht. Bij KunsthaagEU zijn fraaie kant en klare Pvc wanddoeken verkrijgbaar waarbij in een handomdraai de wand bekleed is. Weg met die saaie wand, hang een voorbedrukt doek op waar je helemaal vrolijk van wordt.

Trending

Doe mee met de trend om iets anders op te hangen. De laatste jaren is de jungle style steeds meer in opkomst. Jungledecoratie vinden we in het interieur maar ook in de tuin. Buiten op het terras, in de serre, in winkels, in openbare gelegenheden, op vliegvelden.

Je hoeft geen schilderij meer op te hangen om je muur mee te decoreren. Voor gezelligheid in de tuin hang je eenvoudig een Wanddoek op met print. Het doek is voorzien van voorgemonteerde ophang-ogen die met een bundelband eenvoudig kan worden opgehangen. En bovendien is er direct een positief en vrolijk resultaat.

Horeca en winkels

Steeds meer bedrijven ontdekken onze wanddoeken. Ze zijn jou al voorgegaan en hebben deze aan de wand gehangen in de serre of in de winkel. Een doek met opdruk van een waterval of met vrolijke bloemen. Of wil je op de achtergrond Koeien in weiland? Dat is toch te grappig.

En bovendien vinden mensen en bezoekers dit erg leuk bij binnenkomst. en je zult versteld staan van de heldere kleuren van dit doek, dus dit maakt het dan ook een echte eyecatcher.

Ook is het wanddoek brandvertragend, kleurbestendig en waterbestendig. Hier heb je nog lang plezier van want het kan gewoon buiten blijven hangen. Een onderhoudsvrije oplossing die niet snel stoffig wordt.

De voordelen

  • Onderhoudsarm
  • Kleurbestendig
  • Waterbestendig
  • Voorgemonteerde ophang-ogen
  • Jungle style
  • Snel op te hangen
  • Fraaie muurdecoratie
  • Afmeting 2x2meter of 1×2 meter
  • Full color
  • Eyecatcher

Maak het buitenleven gezelliger zodat er in de tuin of in de serre een beetje vrolijkheid ontstaat. Of denk eens aan het interieur. Door toevoeging van een vrolijk wanddoek van pvc is er vrijwel direct resultaat. Je zult positief verrast zijn. Inspiratie opdoen kan in de webshop bij www.kunsthaag.eu.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag-pvc-wanddoek/

Gerelateerde artikelen

Met radio reclame creƫert u groot bereik

Wat mag niet ontbreken in je tuin?

Huis verkopen in Amsterdam? Kies voor Groot Amsterdam als uw verkoopmakelaar!

Relatieproblemen

Je eigen magische tuintje!

Verschillende soorten bloembakken voor iedere tuin!