Jaloezieën voor Somfy Smart Home

Is het tijd om jouw (rol)gordijnen te vervangen? Maak je leven een stukje makkelijker met de elektrische houten jaloezieën vanPoweredblinds. Hiermee stel je jouw raamdecoratie eenvoudig in op vaste tijden. Sta je bijvoorbeeld altijd om 8 uur op? Stel je jaloezieën dan zo in dat ze elke ochtend automatisch opengaan. Zo hoef je niet zelf eerst uit bed te gaan om de dag te beginnen. Vooral in de ochtend is het erg fijn om de dag met fris daglicht te beginnen. ’s Avonds stel je de jaloezieën ook zo in dat ze automatisch dichtgaan op jouw gewenste bedtijd. Zo krijg je onbewust direct het seintje dat het tijd is om het licht uit te doen en op tijd te gaan slapen. Je zou er misschien niet 1, 2, 3 bij stilstaan, maar de automatische jaloezieën dragen zo ook bij aan een goede nachtrust!

 

Stijlvolle houten jaloezieën voor iedere woonruimte

Niet alleen voor in de slaapkamer, maar voor elke woonruimte in huis zijn elektrische, houten jaloezieën een goede uitkomst. Door het natuurlijke materiaal krijgt iedere woonruimte een warme uitstraling. Combineer de houten raamdecoratie ook met andere houten meubels of accessoires in huis voor een natuurlijke uitstraling. Het leuke is dat je bij Poweredblinds kunt kiezen uit veel verschillende soorten hout en kleuren. Zo kies je bijvoorbeeld voor een lichte bamboehouten jaloezie die een frisse uitstraling aan de woonkamer geeft. Maar ook een donkere houten jaloezie geeft veel sfeer, die zeker niet misstaat in de slaapkamer. Bij Poweredblinds kies je de juiste elektrische raamdecoratie die bij jouw persoonlijke smaak en interieur past.

 

Temperatuurregeling met elektrische houten jaloezieën

Het voordeel van jaloezieën is dat je deze zo kunt instellen dat de ruimte goed beschermd wordt tegen fel zonlicht. Ramen zijn als het ware de plekken in een woning waar kou en hitte gemakkelijk je woning kunnen binnenkomen. Met elektrische, houten jaloezieën hou je de kou buiten en kan je de warmte reguleren. Op een warme en zonnige dag sluit je eenvoudig de jaloezieën op afstand. Zo kan je na een dag op kantoor weer thuiskomen in een koele en fijne temperatuur. De isolerende werking van houten jaloezieën zorgt er bovendien voor dat de warmte tijdens de wintermaanden niet ontsnapt.

 

Extra privacy met houten jaloezieën

In tegenstelling tot traditionele gordijnen heb je met houten jaloezieën veel meer mogelijkheden. Schijnt de zon regelmatig fel in je gezicht wanneer je op de bank tv kijkt? Met normale gordijnen is het vaak óf te licht, óf te donker. Met elektrische, houten jaloezieën bepaal je echter zelf hoeveel licht er naar binnen komt. Je stemt de opening van de jaloezieën precies af op de lichtinval, zodat je zelf de controle hebt over hoeveel licht er binnenkomt. Een bijkomend voordeel is ook dat je met de jaloezieën wel gemakkelijk naar buiten kunt kijken, maar nieuwsgierige voorbijgangers niet makkelijk naar binnen kunnen gluren. Zo geniet je van extra privacy en woongemak, en dat met stijlvolle, houten raamdecoratie.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten