Het vervangen van de traditionele cv ketel voor een Elektrische CV Ketel, DAT

De traditionele gas ketel vervangen voor een DAT Elektrische cv ketel.

Wist u dat? U de bestaande gas cv ketel eenvoudig kunt omzetten naar een elektrische cv ketel van het merk DAT. De bestaande radiatoren en/of vloerverwarming kan gewoon behouden blijven en hoeft hier dus geen extra kosten voor te maken. Op deze wijze is het eenvoudiger om van het gas af te komen.

De DAT elektrische cv ketel veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de warmtepomp waar tegenwoordig veel over wordt geschreven.

  • De elektrische cv ketel maakt een stuk minder lawaai
  • Neemt veel minder ruimte in beslag
  • Heeft veel minder onderhoud nodig dan de warmtepomp.
  • Ook is de aanschafprijs van de DAT elektrische cv ketel een stuk lager. 

Een ander voordeel is dat er tijdens verwarmen geen verbranding plaatstvind. Hierdoor is er dus geen rookgasafvoer nodig. Dit verminderd weer de kans op rookgasvergiftiging zoals koolmonoxide. Omdat er geen rookgasafvoer nodig is kan het apparaat tevens in andere ruimtes dan we normaal gewend zijn geplaatst worden.

De DAT elektrische cv ketel is degelijk en eenvoudig uitgevoerd wat een lange levensduur en weinig onderhoud tot gevolg heeft. Veel toeters en bellen zijn bewust weggelaten.

 

Verkrijgbaar in 6kW, 9kW, 12kW en 15KW

Op de voorkant van de cv ketel bevindt zich een druk,temperatuurmeter, schakelaars waarmee het vermogen van de kete is te regelen. Tevens een draaiknop om de gewenste temperatuur in te stellen. De ketel is leverbaar in 6kW, 9kW, 12kW en 15KW. Uiteraard voorzien van alle beveiligingen tegen te hoge temperaturen, te lage of te hoge druk in de leidingen. De ingebouwde pomp heeft een energieklasse A label.

Wilt u na het lezen van bovenstaand verhaal meer weten? Kijk dan eens op de website van Dat Heating, hier vindt u meer informatie en links. Via Elektrische CV Ketel

 

https://www.datheating.eu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten