Het muiltifunctionele fornuis met oven van Stoves

VL wonen

De meest zalige gerechten bereiden om jezelf en je gezin iedere dag weer te verrassen, is dat helemaal jouw ding? Wanneer je ervan houdt om oude vertrouwde maaltijden klaar te maken en te experimenteren met nieuwe gerechten, dan doe je dat achter een goed fornuis met oven. 

Genoeg aan een 4-pits fornuis met oven?

Het liefst droom je van een groot 6- of 7-pits fornuis met een oven die voldoende ruimte biedt voor het bereiden van meerdere schotels. Geen gestoei met te veel pannen op een klein fornuis en een ovenschaal die net te groot is voor in de oven. Wil je juist wel een kleiner fornuis met oven, omdat de ruimte in je keuken beperkt is, bij Stoves vind je fornuizen met een breedte tussen de 60 en 110 cm. Of je nu gaat voor een 4-pits fornuis met enkele oven of groots wilt uitpakken met een 7-pits en meerdere ovenruimtes, in het brede assortiment van Stoves vol prachtige fornuizen met ovens zit gegarandeerd iets voor jou bij.

Een prachtig fornuis in jouw keuken?

Het bijzondere van Stoves’ fornuizen is, naast de veelzijdige opties in het assortiment, de prachtige vormgeving. De fornuizen met ovens zorgen voor kwalitatief goede gerechten –  mits er natuurlijk een goede kok achter staat – en ze zijn een lust voor het oog. Een moderne en strakke keuken of juist een landelijke stijl, met de fornuizen van Stoves maak je je keuken helemaal af. De fornuizen zijn verkrijgbaar in een industriële look die helemaal tot zijn recht komt in een moderne keuken of in een landelijke look die naadloos past in de landelijke keuken. Natuurlijk kun je ook heel goed een strakke keuken aankleden met een prachtig landelijk exemplaar. De stijl van je keuken en de hoeveelheid ruimte die je hebt gereserveerd voor jouw nieuwe fornuis met oven, Stoves heeft het fornuis dat bij jou past. 

De functies van het fornuis met oven

Heb je zo’n prachtig fornuis met oven in jouw keuken staan, dan wil je ook weten wat de functies ervan zijn. Met de fornuizen van Stoves kun je kiezen om op gas te koken of juist op inductie. De smalste gasfornuizen hebben ruimte voor vier pannen. Wil je meer, dan heeft Stoves gasfornuizen met maximaal zeven pitten, inclusief een wokbrander voor heerlijke Oosterse gerechten. Ga je voor een inductie fornuis, dan heb je de mogelijkheid te koken op vier of vijf zones.
De fornuizen van Stoves zijn niet compleet zonder ovenruimtes waar je op je gemak je ovengerechten in bereidt. De fornuizen van 60 cm breed bevatten twee ovenruimtes om afhankelijk van elkaar meer schotels in klaar te maken. Niet genoeg aan twee ovenruimtes? Een fornuis van 110 cm breed bevat vier afzonderlijke ovenruimtes. Met de verschillende functies in de ovens kun je tegelijkertijd diverse schotels en vleesgerechten bereiden:

  • Onderwarmte met ventilator voor het perfect bakken van taart- en quichebodems.

  • De grilloven zorgt voor een heerlijk krokante korst op je ovenschotel of vleesgerecht.

  • Circulatiegrill voor het bereiden van vleesgerechten zonder ze te hoeven draaien.

  • De sudderfunctie die het gerecht langzaam gaart op lage temperatuur.

  • De conventionele oven met warmte van bovenaf en onderaf.

  • De pizzafunctie is speciaal geprogrammeerd in de heteluchtoven, zodat je pizza perfect krokant wordt.

  • De 3D Heteluchtoven circuleert de warmte door de hele ovenruimte voor een gelijkmatige warmteverdeling.

  • Intensief bakken met hete lucht die van boven- en onderaf door de oven wordt verspreid.

  • De ontdooifunctie voor als je vergeten bent om op tijd de nodige producten uit de vriezer te halen.

  • Voor het bakken van een eigen brood kun je met de broodrijsfunctie je deeg perfect laten rijzen.

Deze grote hoeveelheid functies zorgt ervoor dat je met jouw fornuis met oven de sterren van de hemel kunt koken, terwijl je de oven(s) het werk laat doen. 

Stoves’ fornuis met oven in jouw keuken?

Is dit helemaal jouw ding en zie je een van Stoves’ fornuizen met ovens al in jouw keuken staan? Bepaal de afmeting en de hoeveelheid kookzones en ovenruimtes die jij nodig zult hebben en kies ten slotte de stijl die in jouw keuken hoort. Wil je de fornuizen met ovens van dichtbij bekijken of meer weten over de verschillende opties in ons aanbod, neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag aan een mooi fornuis met oven dat bij jouw kookbehoeftes past.

 

Bron: door Stoves aangeleverd

 

https://www.vlwonen.nl/blog/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten