Gepaste vloeren

Gepaste vloer

 

Veel mensen houden er van om in een schoon huis te leven. Het schoonmaken van het huis kost toch wel wat tijd vaak. U begint vaak bovenaan en uiteindelijk belandt alle viezigheid op de vloer. Hoe gemakkelijk is het dan als de vloer snel schoon te krijgen is?

 

De vloer die u heeft bepaald daarnaast ook het uiterlijk van het huis. Wanneer u een strak huis wilt is een PVC vloer of Vinyl vloer wellicht een goede aanrader.

 

Een goede woonwinkel levert deze vloeren allebei. Ze leven onder andere de merken Vinyl Concept, Interior, Podium Pro en Silvester.

 

Samen met u gaat een goede woonwinkel om de tafel om te bepalen wat voor vloer er in uw huis moet komen. Zij geven het advies en u kiest. Wordt het een PVC vloer? Of toch een Vinyl vloer? Bij een goede woonwinkel hebben ze een ruim assortiment aan printen, soorten en bovenal wordt alles ook nog op maat geleverd.

 

PVC wordt in verschillende types geleverd. Onderstaand een korte beschrijving daarvan.

 

PVC laminaat

 

PVC laminaat wordt samen met HDF kernmateriaal geleverd waarop het vastgelijmd kan worden. Deze onderlaag is belangrijk voor het geluid en het behouden van de kwaliteit van laminaat. Daarnaast lijkt dit type laminaat erg veel op Vinyl maar toch is het net even iets anders. Het geeft namelijk minder geluid en is zachter van stof. Desondanks niet moeilijker schoon te krijgen.

 

Pvc stroken op HDF

 

PVC stroken zijn makkelijk in te leggen waardoor het makkelijk zelf gedaan kan worden. Door gebruik te maken van het kliksysteem kan het laminaat makkelijk op de HDF ondervloer worden bevestigd wat als gevolg heeft dat de ondervloer goed isoleert.

 

Een goede woonwinkel levert deze vloeren voor slechts 24,95 euro per vierkante meten en is daarin dan ook snel de goedkoopste. U hoeft dan ook niet verder te zoeken. De zaak garandeert de goedkoopste te zijn en levert vloeren van de beste merken met de hoogste kwaliteit.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van een goede woonwinkel.

 

Naast vloeren levert Een goede woonwinkel ook nog vele andere artikelen voor in het huis. Een woonwinkel stelt de klant centraal en probeert dan ook advies te geven wat aansluit bij uw wensen en behoeften. Dit doen ze niet alleen bij de vloer maar ook bij gordijnen etc.

 

Daarbij leveren ze ook nog voor alles proefmateriaal. Heeft u moeite met het maken van de keuze? Vrijblijvend kunt u een paar voorbeelden lenen van de zaak en een weekje bij u thuis houden. Zo ontwikkelt u vanzelf een goede keuze

http://www.4yourliving.nl