VL Wonen
Wonen in een appartement

Genieten van de Tour de France met luxe wijnglazen.

VL wonen

De Tour de France en rode wijn met luxe wijnglazen zijn nauw met elkaar verbonden. Misschien vraag je jezelf af wat wijn en wijnglazen nu met de tour te maken heeft? De Tour de France komt natuurlijk uit het grootste wijnland van de wereld. De Fransen vinden het zelfs een recht om iedere dag te kunnen genieten van een glaasje wijn. Jaarlijks wordt er dan ook een wijn geselecteerd die de speciale Tour de France wijn genoemd wordt. Deze worden gecombineerd met een paar luxe wijnglazen zodat er langs het parcours genoten kan worden van een wijntje tot het moment dat de wielrenners langsrijden. Dit jaar is de eer niet voor een Frans wijnhuis, maar komt de echte Tour de France wijn uit Chili.

Rode wijng drinken in luxe wijnglazen langs het parcours. 

De Cono Sur Bicicleta wordt gedronken langs het parcours van de tour. De reclamewagen van de wijnproducent rijdt zelfs mee in de tourkaravaan. Alleen niet in Frankrijk zelf want hier is het bij wet geregeld dat alcohol niet gepromoot mag worden tijdens sportwedstrijden. Dit jaar wordt de wijn in luxe wijnglazen gepresenteerd tijdens de tourstart in Utrecht. De wijnproducent mag natuurlijk ook tijdens de 2e etappe gepromoot worden als de tourkaravaan van Utrecht naar zeeland rijdt. Het blijkt een groot succes te zijn om tijdens de tour een flesje wijn te promoten. De vorige keer was de wijn van de tour een groot succes en verdubbelde zelfs de omzet met een jaar ervoor. Reden genoeg om dit jaar weer als wijn te gaan sponsoren!

Wijnglazen en wijn bestellen via het internet. 

De wijn is natuurlijk heel eenvoudig via het internet verkrijgbaar of zelfs bij de Mitra. Voor een prijs van slechts € 7 ben je al in het bezit van deze bijzondere wijn. Nu nog een paar luxe wijnglazen erbij en je bent helemaal klaar voor de rest van de tour. Wij zitten in ieder geval al helemaal klaar met de komst van de tour in Utrecht!

http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen