Een bedrijf vinden die parkeerplaatsverlichting kan regelen

VL wonen

De gemeente uit mijn omgeving wilde graag een bedrijf vinden die voor de nieuwe parkeerplaats verlichting kon zorgen. Al voor een langere periode is de gemeente bezig met een nieuwe openbare parkeerplaats in de omgeving. Deze is bijna helemaal klaar er mist alleen nog een ding: verlichting. Mijn bedrijf is van het project management en moet ervoor zorgen dat we een bedrijf vinden hiervoor. Deze taak nam ik op me en ging meteen op pad om een goed bedrijf hiervoor te vinden.

Op een goede manier parkeerplaatsverlichting plaatsen

Ik moest dus een bedrijf vinden die voor de gemeente parkeerplaatsverlichting kon regelen. Ik had niet gedacht dat ik zoveel moeite zou hebben met deze taak. Er waren veel bedrijven in de omgeving waar ik terecht kon. Maar velen hadden het te druk met andere zaken of projecten. Daarom ben ik maar eens op het internet gaan kijken voor bedrijven. Daar zag ik het bedrijf Schréder staan. Een bedrijf dat verlichtingen aanbiedt voor een wegdek, maar ook voor parkeerplaatsen. Zij hebben dus hiermee eerder gewerkt en hebben daarom ook de ervaring hiervoor. Dat is precies wat ik moest hebben en heb meteen een bericht eruit gestuurd om hun te bereiken.

Een fijne samenwerking

Binnen een week kreeg ik antwoord van hen dat ze interesse hadden in het project. We hadden een afspraak gemaakt om te kijken wat zij voor ons project konden betekenen. Tijdens de meeting waren ze erg geïnteresseerd in alles wat we te bieden hadden en wat we aan ze vroegen. Na een goede meeting hadden we alles regelt en zouden ze aan de slag gaan voor ons. Ik moet soms bij de bouw van het project kijken of alles nog volgens schema gaat. Ik moet toegeven dat Schréder zijn werk erg serieus nam en het zag er professioneel en goed uit. Nu genieten de bewoners van de nieuwe parkeerplaats met verlichting.

Schréder

Wilt u ook meer weten over Schréder en wat zij voor uw project kunnen betekenen? Bekijk dan de website van Schréder via www.schreder.nl voor meer informatie over de diensten die zij verlenen en meer.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten