Schakelkast voor het schakelen van verlichting, temperatuur en boiler

WarmteshopEU heeft een mooi pakket met Schakelkasten van DAT voor een brede doelgroep. Voor het schakelen van verlichting, temperatuur, pv verdelers, kortom overal is eigenlijk wel een schakelkast voor.

PV verdelers

De PV verdelers zijn heel handig om een groep erbij te maken naast de zonnecellen op het dak. Ze kunnen worden geleverd met en zonder aardlekschakelaar maar altijd voorzien van een hoofdschakelaar. Alle PV verdelers worden geleverd in een mooi kunststof verdeler behuizing voorzien van transparant deksel.

Boiler 85 graden thermostaat

De 85 graden thermostaat voor elektrische boilers maakt het mogelijk het water op een veilige manier op te warmen tot 85 graden. Deze schakelkast is compleet voorgemonteerd eb wordt geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Geschikt voor toepassing op zowel boilers tot 150 liter als de grotere staande boilers tot 2000 Liter. Wel rekening houdende met dat het monteren van deze kast een modificatie is en de leverancier van de boiler geen garantie geeft.

Schakelkast (switchbox) voor lampen

Meerdere uitvoeringen hebben we opgenomen in de shop voor het schakelen van lampen. Dit is bijvoorbeeld handig voor in de tuinbouw of gewoon voor het schakelen van uw tuinverlichting.

De regelkasten worden geleverd met een analoge of digitale klok. ook is het mogelijk een kast te kiezen met lichtschakelaar. Die schakelt de lampen zelf aan als het donker wordt. Uiteraard kan deze serie regelkasten ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het aan of uit schakelen van een zwembadpomp of sproeisysteem.

Wifi schakelkast

Als u een apparaat zoals bijvoorbeeld een boiler of kachel op afstand wilt schakelen kan dat eenvoudig met de DAT wifi kast. Met de gratis app meldt u zich op een simpele manier aan op de controller en kunt u een apparaat overal waar u bent schakelen. Ook is het mogelijk de temperatuur of luchtvochtigheid te meten en met die gegevens automatisch een apparaat te schakelen.

Dit alles is dan weer op uw mobiele telefoon uit te lezen. U bent dus overal van op de hoogte. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld het schakelen van een kachel in een huur huisje wat u verhuurd- De kachel kan dan nooit onbeperkt hoog worden gezet. Of het aanschakelen van uw elektrische boiler als u thuiskomt van vakantie

Dus bent u op zoek naar een schakelkast voor

  • Verwarming, kachels aan en uitzetten
  • Termperatuur, voor het aan en uitschakelen van verwarming of Elektrische boiler
  • Verlichting, voor uw tuin, kas of interieur
  • KwH meter

De schakelkast zijn te vinden via deze volgende categorie, klik hier.

https://warmteshop.eu/product-categorie/regelkasten/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten