Mobiele opslagboxen huren, waarom en wanneer

Mobiele opslagboxen huren, natuurlijk bij Boobox de opslagruimte specialist

Opslagruimte Maastricht gezocht? Iedereen is inmiddels bekend met het fenomeen ‘Self Storage”, oftewel het huren van tijdelijke opslagruimte. Je huurt een opslagruimte in een opslaglocatie en je brengt je spullen zelf naar de gehuurde opslagruimte. Maar een opkomende variant van Self Storage is de huur van mobiele opslagboxen. Bij deze nieuwe variant worden mobiele opslagboxen bij jou bezorgd en vervolgens weer opgehaald en opgeslagen. Deze moderne vorm van inboedelopslag is inmiddels erg populair vanwege het gemak en de lage kosten.

Waarom is de huur van mobiele opslagboxen zo populair?

Opslagruimte Maastricht nodig? Je hoeft de deur niet uit want vanuit je luie stoel regel je je opslagruimte heel eenvoudig online. Je huurt het aantal kubieke meters opslagruimte die je nodig hebt en het mobiele opslagbedrijf plaatst je opslagboxen op de afgesproken dag voor de deur van je bedrijf of woning. De inhoud van een opslagbox is ongeveer 7,5 kubieke meter en dat is in de meeste gevallen voldoende voor de inhoud van 1 kamer. Je hebt ook geen vergunning nodig voor het tijdelijk laten plaatsen van een opslagbox die past op de parkeerplaats van 1 personenauto. Hoe het werkt? Het enige wat jij zelf doet is het inladen van je boedel zodra het opslagbedrijf je opslagbox heeft geleverd. Dit kan gemakkelijk voor de deur van je bedrijf, woning of appartement..

Heb je alle spullen vooraf al ingepakt en klaar gezet? Dan neemt het inladen van een opslagbox minder dan 1 uur tijd in beslag. Je sluit de opslagbox goed af met het bijgeleverde slot zodra je klaar bent. Vervolgens wordt je inboedel door het opslagbedrijf opgehaald en veilig opgeslagen tot dat jij ze weer retour wilt. Dit regel je heel eenvoudig online of je neemt telefonisch contact op voor een retourdatum. Je spullen worden weer retour bezorgd op de afgesproken dag en jij laadt je spullen zelf weer uit.

Bij traditionele Self Storage bedrijven wordt opslagruimte aangeboden in meerdere formaten. De prijs die jij hiervoor betaalt is afhankelijk van het aantal vierkante en/of kubieke meters die nodig zijn. Maar ook andere zaken zoals de ligging binnen het opslagdepot, elektriciteit, verwarming en onbeperkte toegang zijn mede bepalend voor je huurprijs. Wil je echter niet betalen voor faciliteiten waar je geen gebruik van maakt? Huur dan opslagruimte in de vorm van mobiele opslag.

Wanneer is de huur van mobiele opslagboxen interessant?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waar op de huur van mobiele opslag interessant is en zeker het overwegen waard. We geven je hier alvast een paar voorbeelden wanneer opslagruimte Maastricht huren interessant is. Bevorder de verkoop van je huis door tijdelijke meubelopslag Een goede presentatie van je woning aan potentiële kopers speelt tegenwoordig een grote rol. Een huis dat vol staat met meubels en spullen maakt het voor kopers moeilijk om een goed beeld te krijgen van de ruimtes en mogelijkheden. Het is dus een goed idee om tijdens de verkoop overbodige meubels tijdelijk op te slaan.

Een huis dat niet vol staat lijkt immers groter en kopers zullen eerder toehappen. Opslagruimte Maastricht huren vanwege omstandigheden Moet je voor een jaar naar het buitenland? Of gaan je partner en jij scheiden? Dan moet in veel gevallen je partner of jij opzoek naar een nieuwe woning. Waar laat je in dan de tussentijd je inboedel? Huur mobiele opslagboxen en sla je inboedel tijdelijk op. Zodra je een nieuwe huur- of koopwoning hebt gevonden laat je de opgeslagen spullen rechtstreeks bezorgen op je nieuwe adres.

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten