De DAT-Nofer ECO Plus elektrische boiler; degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

De DAT-Nofer ECO Plus elektrische boiler; degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

De elektrische boiler DAT-Nofer ECO Plus is een zeer degelijke kwaliteits boiler voor een messcherpe prijs. Met zijn mooie design, simpele doch fraaie bediening en compacte afmetingen kan de boiler op vrijwel elke locatie worden geplaatst.

 

Nofer-Aparici al 75 jaar een begrip

Het Spaanse merk Nofer-Aparici is net na de oorlog begonnen met het ontwikkelen en produceren van eenvoudige boilers tot de meest innovatieve boilers op de markt verkrijgbaar. Met dit fraaie model laten ze zien dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, 

 

Slechts één lasnaad voor een extra duurzame werking

In de meeste gevallen worden de ronde modellen boilers gemaakt met 3 lasnaden. 1 van boven naar beneden voor de cilindervorm en 2 lasnaden om zowel de boven als onderkant van de boiler vast te maken. Omdat de lasnaad niet egaal vlak is kan kalk makkelijker hechten aan de ketel dan wanneer de ketel glad is aan de binnenzijde. Met slechts één lasnaad is er dus minder kans op kalkvorming aan de ketel, een mooi staaltje werk dus.

 

 

3 positioneel te installeren (120-150 liter)

Er zijn 2 modellen van de DAT-Aparici ECO Plus serie die naast verticale plaatsing ook horizontaal zijn te plaatsen met de aansluitingen link óf rechts ! Dit is een unieke optie met een patent.

 

Gesierd door zijn eenvoud

Zoals eerder gezegd maakt deze Spaanse fabrikant de meest uitzonderlijke boilers maar zijn ze met de DAT-Nofer ECO Plus bij de basis gebleven met een vleugje klasse. Zo is er een zeer duidelijke setting op de boiler om deze in te stellen op een laag, ECO of hoge temperatuur. Tevens is de boiler uitgerust met een temperatuur indicator en is de boiler vervaardigd binnen de EU met enkel en alleen hoogwaardige materialen.

Eenvoudig te plaatsen op elke klus, dat is de DAT-Nofer ECO Plus!

Te koop op de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten