Bereken het

Wat is berekenhet?

BerekenHet biedt geen huisvestingsinformatie, maar u heeft toegang tot verschillende tools die kunnen worden gebruikt om de kosten van huisvesting in te schatten. Met 234 rekentoetsen, en meer dan 22 miljoen berekeningen per jaar, kunt u anoniem en vrijblijvend financiële vraagstukken complexer of eenvoudiger doorrekenen.

Berekenhet, een webservice van Webbridge BV, is een initiatief van Webbridge BV. Het is een bedrijf uit Wezep. Het is zowel een internetuitgever als een ontwikkelaar van financiële rekensoftware. Ze hebben klanten als het Nibud, KNAB en Achmea, maar ook het ministerie van Financiën. De onafhankelijkheid van Berekenhet is het uitgangspunt. Deze website heeft geen banden met banken, verzekeringsmaatschappijen of adviseurs.

Bezoekers kunnen geen klant worden en producten worden niet verkocht. U kunt zonder enige motivering vertrouwen op de verstrekte informatie. Om dit mogelijk te maken worden op verschillende pagina’s advertenties geplaatst.

Wat doet Berekenhet?

Op Berekenhet kunt u kiezen uit de verschillende categorieën, of u kunt zoeken naar de berekeningen waarin u geïnteresseerd bent. Er is ook de categorie Hypotheek & Wonen, die u kunt gebruiken in combinatie met Sparen & Beleggen en Schenken & Erfenissen. U kunt filteren op, zoals: Afbetalen, Huis kopen, Hypothecair, Hypotheek Maandelijkse kosten, Overboeking, Verhuizen.

Deze categorie bevatte 57 rekentools op het moment dat dit artikel verscheen. Je zou het gemakkelijk moeten vinden om ze te gebruiken. 

Elke categorie kan afzonderlijk worden gebruikt. Als er echter overlappende onderwerpen zijn, kunt u een volledig beeld creëren. De resultaten moeten in hun context worden bekeken. Vaak zijn er ook links naar andere pagina’s die met dat onderwerp te maken hebben. Er zijn hoofdcategorieën en een lijst met opties. Een inhoudsopgave geeft ook duidelijke beschrijvingen van specifieke situaties. U kunt bijvoorbeeld uw maximale hypotheekbedrag berekenen. Ook vindt u informatie over minder bekende onderwerpen, zoals de inloophypotheek.

Na het berekenen van de huidige hypotheekrente vindt u links naar zowel het Nationaal Spaarcentrum als de Hypotheekberekening site. Wilt u zien hoe de hypotheekrente in de loop van de tijd is veranderd? Deze informatie is beschikbaar op de pagina van de Europese Centrale Bank. Hoewel de bron duidelijk wordt vermeld, is er geen directe link.

 

Nog meer weten over Berekenhet? Klik op de volgende link voor meer info. Berekenhet

https://watismijnhuiswaard.com/berekenhet/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten