24-uursservice loodgieter bij spoed en storingen in Haarlem!

VL wonen

24-uursservice loodgieter bij spoed en storingen in Haarlem!

Denkt u met spoed een loodgieter nodig te hebben? Spoed Loodgieter Haarlem staat 24 uur per dag voor u klaar! In dit artikel leest u alles dat u moet weten over het werk van de 24-uursservice loodgieter en welke stappen u moet ondernemen in geval van nood. Wanneer een leiding bijvoorbeeld is gesprongen, moet u snel handelen om te voorkomen dat het probleem erger wordt. Dan is het handig om te weten wat u moet doen voordat de loodgieter bij u thuis is.

Wat te doen bij een lekkage of gesprongen leiding?

Voordat de loodgieter arriveert, zult u moeten voorkomen dat het probleem verergert. Zoek de kraan of de stopkraan en draai de hendel met de klok mee totdat deze stopt. Deze kraan is meestal gemaakt van messing en lijkt op een gewone kraan met een pijp aan beide uiteinden. Vaak is deze kraan te vinden onder de gootsteen of op de hoofdleiding. Zit de kraan daar niet? Dan kan het zijn dat deze in een kast zit of onder de vloerplanken. In flatgebouwen kan de hoofdkraan vaak gevonden worden in een kast in een gedeelde gang. Let wel op dat hier soms meerdere kranen van verschillende bewoners gevonden kunnen worden.

Lekkende radiator

Is de hoofdkraan dichtgedraaid, maar stopt de lekkage van je radiator niet? Dat komt vaak omdat de radiator niet direct op de hoofdleiding zit. De gehele inhoud van het cv-circuit zal waarschijnlijk weg moeten lopen en dat betekent dat al het water van aangrenzende leidingen en radiatoren weg loopt.

Wanneer heeft u een noodloodgieter nodig?

Een loodgieter is vaak nodig wanneer zich een complex of serieus probleem voordoet. In bepaalde gevallen kunt u zelf een lekkage repareren of een simpel probleem oplossen, bijvoorbeeld wanneer het toilet overloopt door een simpele verstopping. Weet u echter zelf niet wat het probleem is of hoe u het probleem kunt oplossen? Neem dan gerust contact op met de 24 uurs service loodgieter Haarlem. Onze medewerkers van loodgieter Haarlem staan ook voor u klaar wanneer er werk in uw huis gedaan moet worden dat alleen door een deskundige gedaan mag worden. Denkt u bijvoorbeeld aan het verwijderen van asbest of reparaties aan de cv-ketel. Dit zijn gevaarlijke klussen die alleen een expert mag uitvoeren.

Voordat u de loodgieter belt

Voordat u contact met spoed loodgieter Haarlem opneemt, kan het handig zijn om zoveel mogelijk op papier te zetten over het probleem dat zich voordoet. Denk er daarbij aan hoe lang het probleem zich al voordoet en of u zelf al heeft geprobeerd het probleem op te lossen. Op deze manier vergeet u niks telefonisch door te geven. Daarbij kan onze expert van loodgieter Haarlem zich zo effectief mogelijk voorbereiden op de taak voordat hij bij u thuis is.

Hoe gaat de loodgieter te werk?

Wanneer u de noodloodgieter inhuurt, wordt er een schriftelijke overeenkomst opgesteld waarin duidelijk staat wat er van beide kanten verwacht wordt. In het contract komt een beschrijving van het project aan bod, de prijsafspraken en uurtarieven. Daarbij wordt een betalingswijze afgesproken. In geval van een langlopend project worden een begin- en einddatum afgesproken. Als de loodgieter zijn werk heeft voltooid, dient u documentatie te ontvangen welke aantoont wat de loodgieter heeft uitgevoerd. Dit zal u eventueel in de toekomst nodig hebben om aan te tonen dat het werk van de loodgieter voldoet aan de lokale bouwvoorschriften.

Heeft u na het lezen van dit artikel nog meer informatie nodig? Onze medewerkers van TFK installatie service staan dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

https://loodgieter-haarlem.nu/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten