VL Wonen
Woningen

Wat is Tron?

Tron is een snelgroeiende cryptocurrency en blockchainproject, opgericht door Justin Sun. Het doel van Tron is content ontwikkelaars meer belonen voor hun inspanning.  Grote mediabedrijven hebben grote invloed op de media die geplaatst wordt op hun kanaal. Voorbeelden hiervan zijn YouTube, Facebook, etc. De meeste inkomsten van deze media komt bij de grote bedrijven zelf terecht. De opkomst van Tron moest hier verandering in brengen. Zij wilde namelijk de tussenpersoon (mediabedrijven) overslaan en ervoor zorgen dat de kijkers van de content de ontwikkelaars zelf direct promoten met behulp van TRX tokens. Deze tokens kunnen gebruikt worden als online ruilmiddel of investering. Transacties van TRX rekenen geen kosten. Echter zijn de tokens vooral gemaakt voor het gebruik en creatie van dApps op het netwerk van Tron.

 

Investeren waard?

 

Het investeren in Tron is het waard als je geïnteresseerd bent in de potentie van online media. Zoals vermeld zijn de TRX tokens nodig om actief deel te kunnen nemen op het netwerk. Ook is Tron een interessante crypto currency aangezien hij stabiel is in waarde en erg populair is onder veel crypto-eigenaren. De huidige waarde van Tron is momenteel 0,07 dollar, dit kan omgerekend worden naar 0,05 euro. Een jaar geleden was de waarde van deze munt niet veel anders dan dat hij momenteel is, dit maakt het geen risicovolle investering.

 

Rots NFT

 

De oprichter van Tron, Justin Sun, heeft onlangs een NFT gekocht van een rots voor een half miljoen dollar. Volgens de oprichter is het net als een Picasso uit 1932. De NFT is volgens hem namelijk een kunstwerk dat het begin van de NFT’s vertegenwoordigt. Deze NFT’s zullen volgens Justin Sun in de toekomst veel meer waard zijn.

Deze aankoop heeft gezorgd voor veel aandacht rondom het veel genoemde blockchainproject, waardoor de waarde van de TRX tokens tijdelijk zal stijgen. Voor investeerders is het daarom interessant om al het Tron nieuws goed in de gaten te houden.

https://cryptobenelux.com/tron-nieuws/

Gerelateerde artikelen

Plantenbakken en moestuintafels voor jouw tuin

Een rolstoelbus huren

Help, hoe verwijder ik schimmel in de slaapkamer?

Afvallen met Weight Watchers

Wanneer is een bouwtechnische keuring verstandig?

Je woning een upgrade geven? Denk aan deze opties!