Projectinrichting bij De Machinekamer

Meubels voor projectinrichting

Op zoek naar mooie, kwalitatieve en sterke meubels voor het inrichten van jouw project? Of je nu projectinrichter bent, eigenaar van een kantorenpand of restauranteigenaar; wij zijn jouw partner als het gaat om projectinrichting. Zowel kleine als grote projecten. Onze meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hierdoor zijn ze zeer geschikt voor intensief gebruik in bijvoorbeeld restaurants of kantoren. Ze kunnen tegen een stootje en gaan jaren mee. 

In diverse kantoren, horecagelegenheden, musea en woningen zijn met de meubels van De Machinekamer al mooie interieurs gerealiseerd. Meer weten over projectinrichting? Neem dan contact met ons op!

Projectinrichting in Zaandam of Utrecht

Met showrooms in Zaandam en Utrecht is De Machinekamer de ideale partner voor projectinrichting in deze steden. Je kunt van dinsdag tot en met zondag terecht in onze showrooms. Onze verkoopadviseurs denken graag met je mee wat betreft jouw project. Op zoek naar een extra grote lunchtafel of een groot aantal (nieuwe) designstoelen bestellen? Wij helpen je aan een passende inrichting voor jouw project.

Kantoorinrichting en horecainrichting

De meubels van De Machinekamer zijn bij uitstek geschikt voor de inrichting van kantoren of horeca/restaurants. Al vele ondernemingen zij je voor gegaan. Zowel binnen als buien Nederland zijn de stoelen en tafels van onze merken Sav & Økse, Dykmeyer en Galvanitas te vinden in diverse kantoorpanden en restaurants.

De Machinekamer voor de zakelijke markt

Op zoek naar een partner die betrouwbare meubels levert voor jouw project? De Machinekamer heeft al jaren ervaring met projectinrichting. Onze meubels zijn van hoogwardige kwaliteit waardoor ze jarenlang mee gaan en zeer geschikt zijn voor inensief gebruik in de horeca of in kantoorgebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de industriële stoelen en tafels uit de Galvanitas Compass Collection of buisframe meubels van Dykmeyer. Wij leveren op maat aan bijvoorbeeld horeca, scholen, retail, musea en MKB.

Kunnen we jouw helpen met jouw interieurproject? Je bent welkom in onze showrooms in Zaandam en Utrecht. Natuurlijk kun je ook een afspraak maken of telefonisch bestellen. Neem hiervoor contact op met Rick Vroling via r.vroling@demachinekamer.nl of +31 (0)757113930.

 

https://www.demachinekamer.nl/nl/projectinrichting-in-utrecht/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten