Wat kun je allemaal met een knikarmscherm

VL wonen

Knikarmschermen, je ziet ze tegenwoordig steeds vaker en ze worden dan ook steeds vaker gekocht. Maar wat is nou eigenlijk het nut van zo’n knikarmscherm? Daarover gaan wij het in dit blogbericht hebben, zodat u kan bepalen of een zonnescherm met knikarm ook iets voor u is of dat u toch wellicht beter een ander soort zonwering kan kopen.

Zonneschermen met knikarm – verschillende mogelijkheden

Zonneschermen met knikarm hebben verschillende mogelijkheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld verkrijgbaar in zeer veel verschillende maten, maar kunnen ze ook nog eens worden ingezet voor verschillende doeleinden. Iedereen zet een knikarmscherm anders in, maar toch zijn ze vooral populair om een schaduwplek in de tuin te maken en daarvoor worden ze dan ook het meest gekocht.

Knikarmschermen zijn veelzijdig en voordelig

Doordat er verschillende mogelijkheden zijn met knikarmschermen, en ze daarnaast ook nog eens niet zo verschrikkelijk duur zijn is het in de afgelopen jaren een van de meest populaire soorten zonwering geworden.

Vooral vanwege de lage zonnescherm knikarm prijs die de meeste winkels hanteren, wordt dit type zonwering dan ook zeer vaak gekocht. Een scherm van hoogwaardige kwaliteit koop je al vanaf €596 en dit maakt het dan ook een interessante deal!

Combineer zonwering met comfort, uiteraard brengt goede zonwering ook al extra comfort, maar dat je er dan ook nog heerlijk onder kan zitten tijdens een zonnige dag zorgt natuurlijk voor nog meer comfort en maakt het dan ook een zeer veelzijdige soort zonwering!

Knikarmscherm of uitvalscherm

Knikarmschermen en uitvalschermen worden weleens met elkaar verward. Het verschil zit hem eigenlijk in het feit of je eronder kan zitten of niet. Bij een uitvalscherm is het niet mogelijk om eronder te zitten en bij een knikarmscherm wel. Dat is het grote verschil! Ook worden knikarmschermen en uitvalschermen nogal eens met elkaar gecombineerd. Zo kun je bijvoorbeeld uitvalschermen voor vrijwel alle ramen doen en achter in de tuin kiezen voor een knikarmscherm, zodat je profiteert van een heerlijke schaduwplek in de achtertuin (of voortuin, wanneer dit zo uitkomt).

Waar kun je nog meer voor kiezen, wanneer je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt?

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat het onmogelijk is om een uitvalscherm te plaatsen om zo een combinatie te maken met je knikarmscherm. In dat geval kun je er ook nog eens voor kiezen om de combinatie te maken met screens of rolluiken. Vind je rolluiken te drastisch? Dan zijn screens een perfecte oplossing, ze vallen namelijk onder de meest flexibele en compacte soorten zonwering en zijn dan ook uitermate geschikt voor plekken waar geen andere soort zonwering past!

Daarom een knikarmscherm:

  • Creëer een fijne schaduwplek in de tuin
  • Knikarmschermen kun je ook inklappen wanneer je juist meer lichtinval wilt creëren
  • Het is een voordelige soort zonwering met veel mogelijkheden

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten