Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

VL wonen

Het ruime en gevarieerde assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramisch parket, keramische wand- en vloertegels, PVC en keramische buitentegels. Met deze verschillende producten willen wij iedere klant voor ieder gebruik een toepasselijke mogelijkheid geven, voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Keramisch parket

Keramisch parket bestaat uit keramische tegels met een houtprint. Deze houtprint wordt levensecht weergegeven, met alle kenmerken en details van echt hout. Hierdoor geeft keramisch parket het gevoel en de uitstraling van een parket vloer of houten vloer, maar dan in de voordelen van praktisch en hoogwaardig keramiek!

Keramische vloer- en wandtegels

Keramische vloer- en wandtegels zijn tegels die allerlei uitstralingen kunnen weergeven in de voordelen van keramiek. Zo kunnen keramische wand- en vloertegels bijvoorbeeld een stoere, moderne betonlook weergeven of juist een rustieke natuursteenlook geïnspireerd op echt natuursteen. Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan vloer- en wandtegels.

PVC

Een PVC vloer combineert de charme van een houten-, beton- of natuurstenen vloer met het gemak van een kunststof vloer. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke, industriële of klassieke vloer, het is mogelijk met PVC! PVC is onderhoudsvriendelijk en kan ook nog eens gemakkelijk worden verwerkt.

Keramische buitentegels

Keramische tegels zijn ook voor buiten te verkrijgen in de vorm van keramische buitentegels. Keramische buitentegels zijn steviger en dikker en hierdoor bestaand tegen de omstandigheden van buiten. Uiteraard zijn de keramische buitentegels kleur, kras en slijtvast. Ook keramische buitentegels zijn er in enorm veel variaties qua stijl, afwerking en kleuren.

Showtuin en showroom

Keramisch parket, keramische wand- en vloertegels, PVC en keramische buitentegels zijn allemaal te bekijken in onze showroom en showtuin in Enter. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers.

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten