Drie tips voor houten wanddecoratie

VL wonen

In mening interieur in Nederland zien we hout terug. Zo is een houten tafel(blad) of een salontafel van hout populair. Als houtliefhebber keert dit natuurlijke materiaal ongetwijfeld ook terug in jouw interieur. Wanneer je erg van dit materiaal houdt, zoek je waarschijnlijk steeds naar nieuwe manieren om dit terug te laten komen. Hier heb je gelukkig talloze mogelijkheden voor. Heb je echter ook al eens aan houten wanddecoratie gedacht? Hout wordt namelijk ook veelvuldig gebruikt als decoratie aan een muur. Wil je ook houten wanddecoratie? Wij zetten hier drie tips op een rijtje.

1. Hang plankjes op
We zien steeds vaker dat mensen kiezen voor houten plankjes aan hun muur. Wanneer je van hout houdt, is dit een uitstekende keuze. Door deze plankjes vast te schroeven aan een wand, kun je er nadien allerlei leuke dingen op plaatsen. Zo worden houten plankjes aan een muur bijvoorbeeld vaak gebruikt om plantjes of een opvallend accessoire op te zetten. Indien je een boekenliefhebber bent, kun je zo’n plankje ook gebruiken om jouw boekenverzameling op te plaatsen.

2. Een wereldkaart van hout
Mag je graag reizen? Dan heb je ongetwijfeld al behoorlijk wat landen gezien in de wereld. Dit heeft voor veel mooie herinneringen gezorgd. Het is dan ook leuk wanneer je hier zo vaak mogelijk aan terug kunt denken. Dit kan door foto’s op te hangen, maar ook met een wereldkaart. Wanneer je naar zo’n kaart kijkt, kun je telkens weer lekker wegdromen over die ene mooie bestemming. Vind je een afdruk op een poster wat saai? Dan is de houten wereldkaart van World of Art meer iets voor jou. Deze kaart is zelfs voorzien van een metalen tussenlaag, waardoor je met pinpoints aan kunt geven waar je allemaal al geweest bent.

3. Houten klok
Heb je nog een grote wand die wat saai oogt? En ben je daarnaast nog op zoek naar een klok? Dan is een houten klok de ideale oplossing om jouw wand mee te decoreren. We zien steeds vaker klokken van hout. Je kunt zo’n klok kopen in een woonwinkel, maar het is ook mogelijk hem zelf in elkaar te zetten. Een klok is helemaal van hout te maken, maar we zien vaak dat alleen de achterkant van hout is. De cijfers en wijzers zijn vaak van metaal.

https://www.worldofart.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Inhouds opgave

Gerelateerde berichten