Buitenleven helemaal hot in 2015

VL wonen

Outdoor is helemaal in! Buiten willen we de luxe en het comfort van binnen en in huis willen we graag die relaxte sfeer van het goede buitenleven creëren. Om nu, maar zeker ook straks in de herfst en winter, dat heerlijke outdoor-gevoel vast te kunnen houden. En dat kan allemaal! De nieuwste outdoor-meubelen zijn het summum op het gebied van design, zitcomfort en innovatief materiaalgebruik.

Optimaal genieten van je tuin, terras of balkon is helemaal in. Want alle negatieve gevolgen van de klimaatsverandering ten spijt, vooralsnog is er één voordeel. En dat is dat we steeds vroeger in het jaar naar buiten kunnen. Geef je lentekriebels dus alle ruimte en ontdek hoe je van je tuin in no-time een multifunctionele buitenkamer maakt. Loungen, relaxen, eten; in je multifunctionele, gedecoreerde buitenkamer is het uiteraard minstens zo sfeervol en comfortabel als binnen.

Ontspannen in de tuin

In woonwinkels vind je nu volop kunststof stoeltjes; relatief goedkoop, licht in gewicht en 100% waterproof. Kies ze in allemaal verschillende kleurtjes rondom de tuintafel en je brengt in een keer heel veel kleur en fleur in je tuin. Buitenmeubelen kunnen als extra optie vaak voorzien worden van een cover voor binnen, of van andere kussens of een comfortabel matrasje zodat dat daybed ook binnen dé plek wordt om je even terug te trekken en helemaal te ontspannen. Steeds meer in trek is een eigen buiten jacuzzi ofwel buitenspa in de tuin.

Geen geld wel een Jacuzzi

 

Is een jacuzzi op dit moment toch te duur voor u? John en Christiaan uit Spakenburg hebben een oplossing bedacht dat misschien ook wel iets voor u is. De twee vrienden bouwden onlangs namelijk in paar uur tijd een heuse jacuzzi van bierkratten. De jacuzzi bestaat uit 75 bierkratten, een omgebouwd olievat met een pijp en ventilator, een zeil, bakstenen en spanbanden. De vrienden kochten de kratten bij de supermarkt, weliswaar zonder inhoud. In het geimproviseerde buiten bubbelbad is ruimte voor maar liefst zes personen. De kratten hielden het en het kwik reikte al snel boven de veertig graden. Wel een beetje warm en moeilijk te reguleren.

http://www.sunspabenelux.nl

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten